Nappatjørntunet - 8 prosjekterte leiligheter for salg på etterspurte Nappatjørn - Første og kanskje siste mulighet

Nappatjørn 95

Primærrom 83 m²
Bruksareal 87 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Pris kr 2 590 000 - 2 890 000 + omk.

Kort beskrivelse av prosjektet

Dette er første mulighet til å sikre seg leilighet på Nappatjørntunet. Leilighetene ligger i det nye feltet Høgahaug/Nappatjørn på Frakkagjerd. Leilighetene får gode solforhold, god standard og en nærhet til skogen og turløyper som en nesten bare kan drømme om. Rett gjennom skogen har du område med skoler, barnehage og idrettsanlegg. Flott, ikke sant? Ta kontakt så får du vite mer om leilighetene og alt om hvorfor nettopp dette er en plass du bør bosette deg.

Beskrivelse av boligene

Prosjektet er tenkt tilpasset en moderne stil. Det opparbeides trivelige grøntarealer, samt gjesteparkering på eiendommen. Det er 2 type leiligheter å velge mellom, 1. og 2. etasje har forskjellig planløsning og innhold. Begge etasjer har inngang fra sitt bakkeplan. 1. etasje, type 1 A og B, kr 2.590.000,- + lave omkostninger: hovedsoverom 14,5 m2, soverom 7,6 m2, bad/vaskerom på 8,1 m2, bod/teknisk rom, kjøkken/stue 38,9 m2 med skyvedør til stor, solrik terrasse. Sportsbod og p-plass med mulighet for elbil-lader. 2. etasje: type 2 A og B, kr 2.890.000,- + lave omkostninger: hovedsoverom 11,1 m2, soverom 8,3 og 8,6 m2, bad/vaskerom på 6,0 m2, bod/teknisk rom, kjøkken/stue 39,2 m2 med skyvedør til stor, solrik terrasse. Sportsbod og p-plass med mulighet for elbil-lader.

Område/beliggenhet

Leilighetene ligger på Nappatjørn/Høgahaug på Frakkagjerd Dette er første og kanskje siste mulighet til å sikre seg en leilighet på Nappatjørn. Populært felt med flere barnefamilier og et trygt og godt nærmiljø. Sentralt beliggende i forhold til fritidstilbud for barna og turløyper for både små og store. Gå rett gjennom skogen og du kommer til område med barneskole, ungdomsskole og barnehager. Her er det også idrettsanlegg tilhørende Stegaberg IL. Rett utenfor inngangsdøren er et stort lysløypenett fint for gå- og løpeturer. Ønsker du en mer opplevelsesrik tur er det flotte turløyper som går rundt Aksdalsvatnet. Dette er et nyetablert boligfelt som har en spesielt bra beliggenhet i forhold til tilbudene i nærområdet. Spar daglivarebutikk er få minutter unna. Det er ca. 8 km til handelssentrum på Raglamyr og 4 ca. km til Aksdal.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette