Langgata 50 - Hasseløy. Moderne leiligheter i klassisk bygg sentralt i Haugesund. Første visning 25. april kl 17-18.

Langgata 50

Primærrom 40 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Pris kr 1 065 000 - 1 695 000 + omk.

Kort beskrivelse av prosjektet

I Langgata 50 finner du boligen for deg som ønsker å kjøpe egen bolig rolig og sentralt, nær sjø og med gangavstand til det meste Haugesund sentrum har å by på. Og likevel koster mindre i måneden enn enn å leie.. Be megler sette opp ditt regnestykke! Bygget sto ferdig i 1919, og 91 år senere ble ombygging og innredning av leiligheter, samt en omfattende oppgradering av bl.a. tak, fasader, vinduer, rør, elektro, ventilasjon og sprinkling sluttført. Solrik tomt opparbeidet med grøntareal, lekeplass og felles parkering. Velkommen til oss!

Beskrivelse av boligene

Hver leilighet inneholder stort kjøkken og bad fra 2010, allrom/stue. I tillegg har de fleste leiligheter sovealkove, soverom eller hems. Sportsbod. Se forøvrig plantegning for hver leilighet.

Område/beliggenhet

Hasseløy er den nordligste av de to øyene i sentrum av Haugesund. Attraktiv beliggenhet i etablert boligområde nær sjøen på Hasseløy. Gangavstand til de fleste fasiliteter Haugesund sentrum har å by på, som byparken, Edda kinosenter, indre kai, høgskulen, handelsgater, restauranter og uteliv. Bydelskafèen Pitters er i samme nabolag, og badeplassen Asalvika en liten spasertur unna. Skolekrets Hauge. Se også vedlagte nabolagsprofil.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Niels Christian Hald
  • Tittel Avdelingsleder Næring
  • E-post niels@em-a.no
  • Mobil +4792806410

Del dette