Ferkingstad Havtun - de første 11 av 23 prosjekterte fritidsboliger selges nå. Leveres ferdig ute/inne etter ønske.

Søre Ferkingstadveg

Primærrom 90 m²
Bruksareal 95 m²
Boligtype Fritidseiendom
Eierform Eierseksjon
Pris kr 1 980 000 - 2 230 000 + omk.

Kort beskrivelse av prosjektet

Velkommen til presentasjonsmøte torsdag 6. juni kl 17:00 på Ferkingstad. Tomtevisning fra kl 16:00. Ferkingstad Havtun består av 23 fritidsboliger med flott beliggenhet like ved Ferkingstad Havnen. Et sted med vakker natur og historisk bakgrunn. Her kan du øyefare bølger som bryter mot molo og svaberger i ruskevær, ta deg en båttur en solskinnsdag eller oppleve historie og innholdsrik natur om du vil ta turen langs kultur- og naturstien fra Ferkingstad til Åkrehamn. Fritidsboligene er fordelt på 4 rekker plassert slik at det danner et tun, derav navnet Ferkingstad Havtun. Inngangsparti og garasjeporter vender ut mot tunet. Det er terrasser på begge sider av fritidsboligene slik at man, i tillegg til fellesarealet, har gode uteoppholdsmuligheter på egen eiendom. Se vedlagte salgssprospekt utarbeidet av utbygger, samt tilleggsskriv utarbeidet av eiendomsmegler.

Beskrivelse av boligene

Fritidsboligene leveres ferdig ute, klare for innredning i kjøpers egen regi, eller nøkkelferdig med innredningspakke for de som ønsker det. Bruksareal/P-rom vil variere med type og grad av innredning fra 0 til ca 95/90 m2. Mulighet for 1-2 soverom + hems. Planløsningen består av en oppholdsdel i øvre etasjen og garasje, hvor det meste av arealet alternativt kan disponeres til oppholdsrom og bad, i nedre etasjen. Det er lagt opp til soverom og kjøkken/stue del med mulighet for hems i øvre etasje. Bad er lagt til i inngangsplanet som er I nedre etasje, med unntak av rekke A hvor dette er i øvre etasje. Da rekke A har parkering og inngangsplan i 2. etg. gir dette mulighet for planløsning som oppfyller krav til tilgjengelig boenhet.

Område/beliggenhet

Fritidsboligene befinner seg nærmest i enden av turstien som strekker seg fra Hop, noen hundremeter sør forbi fritidsboligene, til Åkrasanden. I Hop finner du tufter etter to naust og båtstø datert rundt folkevandringstid. I området skal det også har befunnet seg en kongsgård tilhørende kong Ferking. Videre langs turstien finner du også Fishermens Memorial, et minnesmerke reist til minne om karmøyfiskere som har omkommet i amerikanske farvann. Passerer du havnen og Stavasanden vil du komme til de såkalte du komme til de såkalte Skjoldmøyane på Stavasletta. Foruten historie er det også rikt planteliv og flott natur. Området byr også på flere fritidsaktiviteter man kan fylle dagene med, alt fra turgåing, fiske, surfing og bading på stranden, for å nevne noe. Ønsker man å bruke egen båt er det offentlig båttopptrekk like ved fritidsboligene. Prosjektet har også et stort fellesareal som inneholder lekeapparater, sittegrupper og grillplass som inviterer til sosialt samvær med de andre beboerne.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Niels Christian Hald
  • Tittel Avdelingsleder Næring
  • E-post niels@em-a.no
  • Mobil +4792806410

Del dette