NY PRIS! Innholdsrik boligeiendom (utleie) beliggende ved høgskolen HSH i Haugesund sentrum. Behov for renovering.

Bjørnsons gate 52

Primærrom 122 m²
Bruksareal 125 m²
Tomt 210,00 m²
Boligtype Annet
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1920
Prisantydning kr 1 990 000

Beskrivelse/detaljer

Sentralt beliggende i Haugesund sentrum, rett over gaten for Høgskolen og Rådhusplassen. Haugesund sjukehus, butikkstrøket og indre kai i kort gangavstand. Inneholder i kjeller: Entre, bad, kjellerstue, kjøkken og soverom x 2. Bod. 1 etasje: Gang, bad, soverom x 2 stk og kontor. Loft: Kjøkken/allrom og soverom. Fra vedlagte takstrapport; Boligen er registrert som enebolig med sokkelleilighet. Boligen benyttes pr dags dato som midlertidig bolig for klienter av Kirkens Bymisjon. Huset bærer derfor preg av utleie standard. Boligen bærer generelt preg av elde/ slitasje og anses i stor grad som et renoveringsobjekt.

Innhold / standard

Kjeller: Entre, bad, kjellerstue/kjøkken og soverom x 2. Bod. 1 etasje: Gang, bad, soverom x 2 stk og kontor. Loft: Kjøkken med spiseplass og soverom. Fra vedlagte takstrapport; "Boligen er registrert som enebolig med sokkelleilighet. Boligen benyttes pr dags dato som midlertidig bolig for klienter av Kirkens Bymisjon. Huset bærer derfor preg av utleie standard. Boligen bærer generelt preg av elde/ slitasje og anses i stor grad som et renoveringsobjekt. Begge bad har høy fukt og kjøkken er skadet/slitt. Overflater innvendig og utvendig bærer generelt preg av vedlikeholdsbehov. Soverom i kjeller har ikke nødvendig dagslys og anses derfor ikke som godkjent. Huset anses som et renoveringsobjekt og vil derfor ha begrenset reklamasjonsmuligheter."

Beliggenhet

Sentralt beliggende i Haugesund sentrum, rett over gaten for Høgskolen og Rådhusplassen. Haugesund sjukehus, butikkstrøket og indre kai i kort gangavstand.

Adkomst

Eiendommen ligger rett sør for Rådhusplassen, vest for Høgskolen i Haugesund sentrum.

Parkeringsforhold

2 oppmerkede parkeringsplasser på eiendommen, hele/deler av resterende eiendom blir i dag benyttes som adkomst/snuareal for naboeiendom og skal fortsatt gjøre det. Det tinglyses en erklæring om dette på eiendommen. Erklæringen formuleres som en del av budaksepten. I tillegg er det gateparkering etter gjeldende regler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Eiendommen er SEFRAK-registrert. Se vedlagte RL1193 §12 mfl vedrørende bevaring/tilbakeføring av husets eksteriør. Se også pkt om regulering og vedlegg for ytterligere info. Kun evt integrerte hvitevarer medfølger handelen hvis annet ikke er avtalt/spesifisert. Det gis av selger ingen garanti på disse. Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 49 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 50 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Niels Christian Hald
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post niels@em-a.no
  • Mobil +4792806410

Del dette