Åkrehamn - Velholdt enebolig m/panorama sjøutsikt - Dobbel + enkel garasje - Stor, usjenert og pent opparbeidet tomt

Søre Liknesveg 66

Primærrom 191 m²
Bruksareal 265 m²
Tomt 1495,3 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1974
Prisantydning kr 3 790 000

Beskrivelse/detaljer

- Velholdt enebolig over 2 plan - Panorama sjøutsikt (bør ses) - Dobbel garasje fra 2016 (laget for å kunne bygge over) - Enkel garasje i hus - Flott hagestue (tidligere utebod, innredet i 2016) - Stor (1495 kvm) og flott opparbeidet tomt - Solrikt og usjenert - Landlig, idyllisk og barnevennlig område - God planløsning - Sjelden mulighet - Koffertloft og flere boder (gode lagringsmuligheter)

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 plan og inneholder: Hovedetasje: gang, bad, 2 soverom, kjøkken og stue Underetasje: vindfang, gang, vaskerom, 3 soverom, bad, mellomgang, enkel garasje, dobbel garasje og 3 boder. Koffertloft Hagestue Boligen er velholdt og påkostet ved behov. I følge selger og forrige eier er det gjort en del oppgraderinger på boligen/eiendommen etter byggeår (og de senere år), bl.a: Utvendig: - Bygd ut i flere retninger i 1983/1989 (forrige eier) - Bygd ut dobbel garasje i 2016 (ikke søkt om. Selger skal søke og få den godkjent innen overtakelse) - Bygd hagestue (innredet i 2016 hvor det også ble isolert og lagt inn strøm. Tidligere utebod, ukjent byggeår) - Flott opparbeidet tomt med bl.a store skiferterrasser, murer og herlig hage Innvendig: - Nye automatsikringer (1990) - Meget stor og flott stue som ble malt i 2016 (flott parkett med fiskebeinsmønster) - Nytt dusjkabinett og baderomsseksjon på bad nede (2016) - Innredet det ene soverommet i underetasje (2016) - Soverom 2 og 3 i underetasje: nytt gulv og malt vegger i 2016 - Malt gang i underetasje (2016)

Beliggenhet

Beliggende i landlige, barnevennlige og idylliske omgivelser i Åkrehamn/Liknes. Nydelig utsikt samt usjenert. Kort avstand til flotte sandstrender og skole. Kort kjøretur til idrettsanlegg og Åkrehamn-sentrum med dens fasiliteter.

Adkomst

Fra Åkrakrossen: følg RV-47 sørover og ta til høyre ca 850 meter etter Ådland bedehus inn på Søre Liknesveg. Følg vegen og boligen kommer på venstre side etter 500 meter

Parkeringsforhold

I dobbel garasje + enkel garasje samt på gårdsplass

Oppvarming

Varmepumpe (service april 2015), vedfyring, varmekabler i store deler av underetasje og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Selger har ikke søkt om dobbel garasje fra 2016. Selger søker om denne og skal få den godkjent innen overtakelse (forutsetning for at salget går i orden). - Ut i fra kart så er deler av hagestuen (nordøst) og deler av hagen mot sør på naboen sin tomt. Det foreligger en avtale mellom forrige eier av Søre Liknesveg 66 og naboen om at Søre Liknesveg 66 disponerer dette arealet. Se avtale og kart i salgsoppgave. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte hvitevarer på kjøkken (oppvaskmaskin) medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold (kun 2 soverom tegnet inn på tegningene, og de andre soverommene har for små vinduer samt at de er for høyt oppe på veggen).

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette