Veavågen - Rekkehus med hjørnetomt, stor terrasse og garasje. Sentral og solrik beliggenhet.

Munkajordtunet 15

Primærrom 108 m²
Bruksareal 126 m²
Tomt 415,4 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 2007
Prisantydning kr 2 390 000

Beskrivelse/detaljer

Rekkehus med hjørnetomt, innredet over 2 etasjer Inneholder. 1.etasje: vindfang, bad, kjøkken og stue. 2.etasje: 3 soverom, baderom/vaskerom og bod Stor terrasse på ca 88 kvm Garasje Boligen holder god standard Kjøkkeninnredning er ny i 2014 med integrert komfyr, platetopp, kjøleskap, mikroovn. Parkett i stue og kjøkken skiftet i 2014. Solrik, barnevennlig og sentral beliggenhet.

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer: 1. etasje: Vindfang, bad og stue/kjøkken. Bod under trapp 2. etasje: Gang, bad og 3 soverom. Bod. Koffertloft Garasje Boligen holder god standard. I 1 etasje kommer du inn til romslig vindfang som har fliser på gulv og malt panel på veggen. Baderom 1.etasje har fliser på gulv, baderomstapet på veggen, badekar, wc og vask i seksjon. Stue har åpen løsning til kjøkken, god spiseplass, mulighet for å sette inn vedovn. 3 stavsparkett på gulv som ble lagt i 2014. Kjøkken ble pusset opp i 2014 med lys og moderne innredning fra Ikea. Integrerte hvitevarer (komfyr, platetopp, kjøleskap og mikroovn) Flott eikebenkeplate, godt med benkeplass. 3 lyse soverom i 2.etasje med laminatt på gulv og panel på veggene. Baderom i 2.etasje har vegghengt wc, dusjkabinett, vask i seksjon, og godt med skapplass. Det er gulvbelegg og baderomstapet. 2 stk varmepumper i huset. Garasjeport ble kjøpt på Obs bygg og satt inn i 2015. Stor terrasse på 88 kvm.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i sentralt og barnevennlig boligområde. Kort avstand til barneskole, bank, frisør og Prix. Lekepark like ved boligen. Hjørnetomt.

Adkomst

Ta inn Austre Veaveg ved kjøpesenteret på Veasletta. Følg vegen og ta til venstre inn på Haakon Åsbøs veg like etter Skudenes&Aakra sparebank. Følg vegen og ta til venstre ved skilt Munkajordtunet. Følg vegen til endes, du får boligen på venstre side.

Parkeringsforhold

I garasje og på eget gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming ( 2 stk varmepumper, Varmekabler i 1 etasje).Mulighet får å sette inn vedovn. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. (kjøleskap, komfyr,platetopp og mikroovn). - Sentralstøvsuger fungerer ikke.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Aud Mona Are Aase
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post audmona@em-a.no
  • Mobil +4746977044

Del dette