Haugesund - Lys og pen 3-roms leilighet med gjesterom på loft. Solrik terrasse. Fliselagt bad. Pent kjøkken

Karmsundgata 10 G

Primærrom 66 m²
Bruksareal 73 m²
Tomt 13653 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 1954
Prisantydning kr 1 250 000
Andel fellesgjeld kr 347 510
Totalpris kr 1 597 510
Felleskost kr 3 863

Innhold / standard

Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder gang med garderobe, lekkert bad/wc med fliser på gulv, varmekabler, dusjkabinett og vegghengt toalett. 2 gode soverom , loftsrom(gjesterom), kjøkken med pen hvit innredning med god skap og benkeplass. Ventilator i børstet stål. Romslig stue med god plass for sofagruppe og spisestue. Utgang til overbygget solrik terrasse. Det er i tillegg store fellesarealer på loft og kjeller, samt to store boder som tilhører leiligheten.

Beliggenhet

Rolig beliggenhet med friområde like foran boligen. Fritt utsyn fra terrasse. Kort avstand til barnehage, skole, butikker, kollektiv transport og Haugesund sentrum.

Adkomst

Fra Karmsundgata tar du inn ved Haugaland Kraft ( Haukelivegen ) mot Salhusvegen. Ta så andre vei til høyre (Kopervikgata), ta så første vei til høyre inn Skudenesgata. Følg denne veien til endes. Karmsundgata 10 G ligger på venstre side.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på borettslagets grunn.

Oppvarming

Varmepumpe i stuen. Varmekabler på bad. For øvrig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Det er pipeløp i stuen slik at det er mulig å montere peis / ildsted.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette