ÅKREHAMN - Flott og meget lettstelt leilighet m/garasje - Livsløpsstandard - Sentralt

Åkravegen 207 A

Primærrom 73 m²
Bruksareal 77 m²
Tomt 1545 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 2003
Prisantydning kr 2 250 000
Felleskost kr 1 111

Beskrivelse/detaljer

- Flott og meget lettstelt leilighet - Privat garasjeplass - Livsløpsstandard (alt på ett plan) - Heis i bygget - Meget sentral beliggenhet - Delvis pusset opp i 2018 - Passer både for unge, voksne og eldre - God standard - Solrik og privat terrasse mot sør - Samme eier siden boligen var ny - 2 soverom - Utvendig sportsbod

Innhold / standard

Boligen ligger i 2.etasje og inneholder: gang, 2 soverom, walk in closet/bod, bad/vaskerom, stue og kjøkken. Utvendig sportsbod Boligen ble ferdigstilt i 2003 og holder god standard, bl.a: Boligen ble bygget i 2003 og holder god standard, bl.a: - Rør i rør system - Sentralstøvsuger - Lyst og pent kjøkken m/fliser bak på vegg. Hvitevarer medfølger. - Pent bad/vaskerom m/fliser på gulv og plater på veggene. I følge selger er det gjort noen oppgraderinger på leiligheten de siste år, bl.a: - Ny ytterdør (2015) - Nytt vindu i stue (2017) - Gang: ny laminat samt ny tapet og så målt vegger (2018) - Begge soverom: ny laminat (2018) - Stue/kjøkken: ny laminat samt malt vegger (2018)

Beliggenhet

Meget sentral og flott beliggenhet i sentrum av Åkrehamn. Gangavstand til alt som byen kan tilby som bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, butikker, legevakt, Åkrasanden og kjøpesenter.

Adkomst

Ta vestover i lyskrysset ved Skudenes og Aakra sparebank i Åkrehamn inn på Åkravegen. Boligen kommer på høyre side etter 100 meter.

Parkeringsforhold

Egen garasjeplass samt kommunal parkeringsplass nord for bygget.

Oppvarming

Varmekabler på bad og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Eiendommen selges på vegne av dødsbo. Det informeres om at selger er arvinger og dermed har begrenset kunnskap om eiendommen. - I flg sameie pågår det en forsikring sak på lekkasje ned mot forretningslokalet til Sigurd Svendsen. Kostnader er pr i dag ikke satt. Ellers så har hver leilighet ansvar for en måned i året med spyling av bossdunker, eller betale kr 500 dersom de ikke spyler. Det er også besluttet at uteblivelse av dugnad skal betales med kr 500. - - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette