SKUDENESHAVN - Eldre enebolig over 3 plan (grovkjeller) - Meget sentral og flott beliggenhet - Oppussingsobjekt

Nessagadå 8

Primærrom 77 m²
Bruksareal 105 m²
Tomt 247 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 1860
Prisantydning kr 990 000

Innhold / standard

Boligen er over 3 plan og inneholder: Hovedetasje: gang, vaskerom/dusjrom, wc/dusjrom stue og kjøkken (kjøkken er ikke montert men medfølger i handelen). Loft: gang 2 soverom og kott Kjeller: verksted og 2 disponible rom (grovkjeller) I følge selger er det gjort noen oppgraderinger på boligen de senere år, bl.a: - Nytt rør i rør til kjøkken - Nye automatsikringer og inntak (2017) samt noe elektrisk i hovedetasje - Nyere belegg på gulv samt vask og dusjkabinett i dusjrom/vaskerom - Skiftet noe kledning - Nyere veggplater i stue samt malt tak - Nyere veggplater og nytt tak på kjøkken (ikke ferdigstilt) Boligen trenger oppgraderinger!

Beliggenhet

Sentral og flott beliggenhet i Norges sommerby Skudeneshavn. Gangavstand til alt som byen kan tilby som bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, golfbane, badeplasser, flotte turområder og sentrum.

Adkomst

Følg RV-47 sørover og ta til høyre ved ungdomsskolen inn på Nessagadå. Boligen kommer på høyre side etter ca 350 meter (like over Kiwi-butikken)

Parkeringsforhold

På gårdsplass

Oppvarming

Varmepumpe, vedfyring (pipe bør sjekkes før bruk) og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt. - Eiendommen er registrert i kommunen med SEFRAK minne. - Innredning på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette