Enebolig, hønsehus og uthus på flott tomt som grenser til Etneelva

Haukelivegen 1020

Primærrom 98 m²
Bruksareal 147 m²
Tomt 2084 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1959
Prisantydning kr 1 290 000

Beskrivelse/detaljer

- Eiendommen har en nydelig beliggenhet til Etneelva like ved Etne Camping og med gangavstand til sentrum. - Boligen inneholder 4 soverom, bad, kjøkken, stue og boder/grovkjeller. To frittstående bygg. Et uthus med verksted og vedskjul. Et hønsehus med loft. - Asfaltert innkjørsel og parkering. Mye flat plen og flotte prydbusker på eiendommen. Mange bærbusker nederst på tomta. Ca. 32,5m grense til Etneelva. - Brukt som hytte per i dag, men er godkjent som en enebolig også.

Innhold / standard

Tak over inngangsparti og anti-skli bord i trapp og på platting. Gang med parkett på gulv, trapperom ned til kjeller, trapp opp til loftsetasjen, innebygde skap og tapetserte vegger. Bad med belegg på tregulv, tømmervegger, badekar med dusjmulighet og forheng, liten servant, wc og reflektorovn. Stua har eikeparkett på gulv, hvitmalt trepanel på vegger, Trolla vedovn og persienner i vindu. Kjøkken med eldre plass-snekret heltre kjøkkeninnredning fra snekker Grindheim. Det er opplegg for oppvaskmaskin, benkeplate i rustfritt stål med dobbel nedfelt vask samt laminatbenkeplate. Gode lagringsløsninger. Spiseplass. Panelovn. Belegg på tregulv. Loft: Trapp opp til gang med belegg på tregulv, utgang via ny terrassedør ut til nyrenovert balkong med nytt rekkverk og nytt sarnafilbelegg. Inspeksjonsluke til kaldloft. Innebygde skap. Stor bod/kott for sengetøy. Dobbelt soverom med heltre gulv og tapetserte vegger. Stort dobbelt soverom2 med belegg på gulv, tapetserte vegger. Stort dobbelt soverom3 med teppe på gulv og tapetserte vegger. Dobbelt soverom med belegg på gulv og tapetserte vegger. Kjeller: Innvendig trapp ned til stort kjellerrom med varmtvannsbereder. Rommet har også egen utvendig inngang via støpt trapp. Ny ytterdør. Vannkrane for hageslange her. Eldre vedovn her. Kjellerrom med nylig fastmontert avfukter-anlegg i tak, støpt gulv og støpte vegger. Bod med støpt gulv og støpte vegger. Uthus (BTA 25 kvm.): Hobbyrom/verksted med heltre gulv, arbeidsbenk, sløydbenk og diverse. På baksiden av uthuset er det et påbygget vedskjul som også kan benyttes som redskapsbod. Hønsehus (BTA 25 kvm.): Betonggulv og vindu nede, tregulv på loft. Enkel innvendig trapp mellom etasjene. - Boligen fremstår som velholdt og fin, med en normal standard. Men vvs, bad og kjøkken bør oppgraderes. - Nytt sikringsskap. Ny hoveddør, kjellerdør og balkongdør i 2013. To nyere vinduer fra 2013 i kjeller.

Beliggenhet

Eiendommen har en nydelig beliggenhet til Etneelva like ved Etne Camping og med gangavstand til sentrum. Kort vei til barne- og ungdomsskole samt videregående skole langs ny sykkel- og gangsti. Eiendommen ligger fint til ved vakkert natur- og landbruksområde. Europaveien grenser til sørsiden og Etneelva til nordsiden av eiendommen. Etne har et rikt kulturliv, kulturhus, kjøpesenter, butikker av alle slag, hotell, bank, post og mer. Etneelva er kjent for godt laksefiske. Det er svært gode jaktforhold og turgåeren har mange gode alternativ både sommer og vinter. Kort kjørevei til preparerte langrennsløyper på Olalia eller lysløype på Korlevoll. Det tar ca 1 time til Røldal Skisenter med flotte freeride-områder og stolheis. Eiendommen ligger ca. 55 minutter fra Haugesund. Ved utløpet til Etnefjorden ligger Sunnhordlands bassenget og Romsa øyene med flott lagde bryggeanlegg på alle tre øyene. Her yldrer det med båtliv om sommeren. En har lett tilgang til å lyse etter krabbe, fiske kampskjell, dykking, og meget godt fiske etter både torsk, lange og alt det vanlige. Sjøørret innerst i Etnefjorden.

Adkomst

Fra Etne sentrum følger en E 134 østover forbi Etne Senter. Ta første vei til venstre etter avkjørsel til Etne Camping. Boligen er merket med "Til Salgs" skilt.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Oppvarming

Vedovn i stua og kjellerrom. Nytt innvendig rør i pipe bør etableres. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Per lanseringstidspunkt er det i tillegg til selger, 2 andre hjemmelshavere til eiendommen på hhv 1/15 og 1/15 av eiendommen. De har i følge selger allerede signert på papirer hvor de overfører sine eierandeler til selger. Papirene er på vei til selger per post. Kjøper får garanti fra selger på at hele eiendommen vil overskjøtes kjøper samlet. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Grenselinjer på bilder montert av fotograf er for å gi et inntrykk av hvor grensene går, men er ikke nøyaktig angitt. Avvik må påregnes ut fra disse illustrasjoner. - Boligen har vært benyttet som fritidsbolig de senere årene. Kommunale avgifter vil derfor øke noe dersom man skal bruke eiendommen som bolig. - Det foreligger ikke originale bygningstegninger. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 34 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 35 300

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette