SÆVELANDSVIK - Stor og lekker enebolig m/dobbel garasje - Flott sjøutsikt - Sommerstue - Uthus - Stor tomt (1371 kvm)

Sevlandvegen 28

Primærrom 194 m²
Bruksareal 249 m²
Tomt 1371 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1900
Prisantydning kr 3 990 000

Beskrivelse/detaljer

- Lekker enebolig over 2 plan - Dobbel garasje på 48 kvm (2015) - Flott sjøutsikt - Stor, solrik og pent opparbeidet tomt - Rolig og barnevennlig beliggenhet i etablert område - Høy standard (det meste fra utbygg i 2015) - Alt en trenger på ett plan - Sommerstue (2018/2019) - Uthus m/muligheter (dårlig stand) - Mulighet for å skille ut tomt? - 5 soverom (2 stk med eget bad) - 3 bad + vaskerom + gjestetoalett - Lekkert Tvis-kjøkken m/integrerte hvitevarer - Stor og lekker stue

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 plan og inneholder: Hovedetasje: vindfang, gang 1, stue, kjøkken, gang 2, bad 1, bad 2, gang 3 (sluse), vaskerom, 2 soverom, walk in closet, gjestetoalett m/skjult vaskerom, kott og garasje. Loft: gang, bad og 3 soverom Sommerstue Uthus m/muligheter (innlagt vann, strøm og kloakk). Koblet til septik, huset er koblet til offentlig anlegg. Den eldre delen av boligen ble bygget ca i år 1900, men ble renovert av forrige eier i perioden 2000-2002, bl.a: - Ny kledning samt etterisolert - Nye takpanner - Nytt elektrisk anlegg - Nye vannrør (rør i rør) - Skiftet de fleste vinduer - Pusset opp alle oppholdsrom I følge selger så ble hovedetasje bygget ut 130 kvm (bolig og garasje) i 2014/2015 og hele denne delen er fra denne perioden. Denne delen holder høy standard, bl.a: - Nytt elektrisk anlegg (samt det meste i gammel del ble tatt på nytt). Nytt inntak (3-fas) - Rør i rør system (den gamle delen ca 2002, med egen varmtvannsbeholder) - Downlights i diverse rom - Sentralstøvsuger - Vegger er gipset, sparklet og malt (listefritt tak) - Lekkert Tvis-kjøkken m/integrerte hvitevarer (dampovn, stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap). Fliser på gulv og varmekabler. - Stor og meget flott stue m/fliser på gulv samt varmekabler - Lekkert helfliset bad tilhørende hovedsoverom, samt walk in closet - Lekkert bad m/fliser på gulv og våtromsplater på vegger tilhørende soverom 2 - Stort og lekkert vaskerom med ekstremt god skapplass. Fliser på gulv samt varmekabler. - Flott gjestetoalett m/skjult vaskerom. Fliser på gulv samt varmekabler. - Vindfang i gammel del samt gang i ny del har også fliser på gulv samt varmekabler. - 3 soverom på loft ble revet og bygd opp igjen samt at vindfang og wc i gammel del er også pusset opp/påkostet i denne perioden, og det er kun bad på loft (2002) som er likt. Oppsummert så er det meste på boligen fra perioden 2014/2015. Mesteparten av den gamle delen er fra perioden 2000-2002, og det er kun grunnmur og tømmer/konstruksjon på den gamle delen som ikke er renovert. Det er også gjort andre oppgraderinger de siste år utvendig, bl.a: - Bygget store terrasser i tre og betong - Gravt ut gårdsplass og gruset slik at det er bedre parkering - Ny plen - Ny sommerstue 2018/2019 - Eldre uthus i dårlig stand men med muligheter. Det er lagt inn strøm, vann og kloakk (septik).

Beliggenhet

Flott beliggenhet på utsiktstomt i barnevennlige omgivelser i Sævelandsvik. Gangavstand til bl.a barnehage, barneskole og kjøpesenter. Kort kjøretur til Åkrehamn og dens fasiliteter.

Adkomst

Fra Amfi-senteret i Åkrehamn: følg RV-47 nordover og ta til venstre inn på Sevlandvegen. Ta deretter 2.avkjørsel til venstre og deretter 2.veg til venstre og boligen kommer på venstre side.

Parkeringsforhold

I dobbel garasje og på rommelig gårdsplass

Oppvarming

Vedfyring, varmekabler (gang, vaskerom, 3 bad, wc, stue og kjøkken) og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte hvitevarer (dampovn, stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap) på kjøkkenet medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Det kan være muligheter for å skille ut deler av tomten. Dette må det i så fall søkes om i Karmøy kommune og det er ingen garanti på at dette går. - Sommerstuen er ikke søkt om og registrert hos Karmøy kommune.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette