VISNINGSHELG! Haugesund - Innflytningsklar endeleilighet i 3. etg - Solrik, romslig terrasse - Sjøutsikt - Carport!

Holmegata 81

Primærrom 67 m²
Bruksareal 67 m²
Tomt 6205 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 2007
Prisantydning kr 2 490 000
Felleskost kr 1 602

Visning

25. mai 2019 kl. 12:00 til 16:00

26. mai 2019 kl. 10:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Strøken leilighet med fri endebeliggenhet i 3. etasje. Inneholder hall, 2 soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. 2,5 m takhøyde og utstrakt bruk av vindusflater med 10 m vindu i stue/kjøkken mot havnen, sjøen og Vibrandsøy. Herlig! Oppusset 2018 og kan skilte med tidsriktige overflater, tiltalende kjøkken og flott, helfliset bad. Fri terrasse med sjøutsikt og sol til kl. 22:00 sommerstid. Velkommen på visning av Holmegata 81!

Innhold / standard

I tredje etasje og inneholder: Hall, 2 soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Luftig gang ønsker deg velkommen inn i denne herlige leiligheten. God plass til sko og annet yttertøy. Flott, helfliset bad med varmekabler og hvite fliser på både gulv og vegger. Flott innredning, dusjkabinett, toalett, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Soverom 2 er innredet med god sovesofa og kontorpult. Hovedsoverom med plass til seng og med tre praktiske garderobeskap. Herlig og luftig kjøkken/stueløsning med plass til både spise- og sittegrupper. Vindusflater mot sjøen, vindmøllene og Vibrandsøy. Utgang til fri og overbygd terrasse med sol fra ca. 13:00/14:00 til 22:00 sommerstid. Tiltalende kjøkken med hvite fronter og integrert platetopp, komfyr og med medfølgende oppvaskmaskin. Felles takterrasse for sameiet. - Nyere leilighetskompleks og leilighet oppført i 2007. - Lagt gråtonet, tidsriktig gulv i hele leiligheten 2017. - Malt vegger gang, soverom 2, kjøkken og stue i 2018. - Kjøkken er blitt pusset ned, grunnet og malt i 2017. - Flott, helfliset bad med hvite, lyse fliser på vegg. - Soverommene og stue/kjøkken med takhøyde 2,5 m. - Ikea PAXX garderobe satt inn på hovedsoverom 2017. - Downlights i gang, på bad og porttelefon i gang. - Det er innlagt tv og internett fra GET i leiligheten.

Beliggenhet

Leiligheten har flott beliggenhet i byggets tredje etasje med utsikt til båthavnen, sjøen og mot Vibrandøy og vindmøllene. På terrassen med utgang fra stue/kjøkken har en fantastisk solforhold med sol fra ca. 14:00 til 22:00 sommerstid. Her bor en i maritime omgivelser med sjøen som nærmeste nabo. Beliggende på ende har en svært lite innsyn i leiligheten. En går lett inn til Haugesund sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens restauranter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Ikke langt unna ligger Pitters Kafè som har seilt opp som et populært samlingspunkt på Hasseløy, arrangerer forskjellige arrangementer som bl.a. konserter, quiz og live musikk. Skolekrets Hauge barne- og ungdomsskole.

Adkomst

Lett adkomst. Kjør over bro til Hasseløy (Bakerøynå) og ta vei til høyre. En vil da få leilighetskomplekset kommer på høyre hånd. Holmegata 81 er det andre leilighetskomplekset en kommer til. Leiligheten ligger på enden mot nord/vest i tredje etasje. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Carport ellers felles gjesteparkering på felles tomt.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger. - Fastmonterte pyntehyller og tv-sjenk stue medfølger ikke.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette