BUD! Sentralt - Enebolig med uthus - Sentral beliggenhet på Haugå med gangavstand til sentrum - Renoveringsobjekt

Haugevegen 21

Primærrom 72 m²
Bruksareal 72 m²
Tomt 261,2 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 1
Prisantydning kr 890 000

Innhold / standard

Boligen går over 2 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: Yttergang, kjøkken, 2 stuer og 1 soverom med dusjrom og toalett. Loftsetasje: Kjøkken, stue og sovealkove. Eneboligen har kjeller. Utendørs: Uthus: 2 delt. Mindre oppbevaringsloft. Beskrivelse av innhold og standard: Boligen er et renoveringsobjekt. Eiendommen ligger i hensynssone 8, Haugeveien. Alt arbeid på fasader og takflater skal avklares med byantikvar. Bygget er registrert i SEFRAK-registeret. Enkel og gammel kjøkkeninnredning. Ellers enkel og gammel standard.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i nærheten til Hauge skole og rett utenfor sentrumskjernen i Haugesund. Med andre ord; en kort spasertur ned til Haugesund sentrum og alle fasiliteter som tilhører. Eiendommen grenser til Kulturkirken Skåre. I nærområde har en flere parker, fotballbaner og lekeplasser. Hauge skole har en rekke utvendige fasiliteter for barn, samt barnehage ligger like ved.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Gateparkering.

Oppvarming

Hovedsaklig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Eiendommen ligger i hensynssone 8, Haugeveien. Alt arbeid på fasader og takflater skal avklares med byantikvar. Bygget er registrert i SEFRAK-registeret. - Eiendommen selges i den stand den er, uten ytterligere utvask. - Boligen blir tømt for møbler og inventar. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt. ” Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.” - Det foreligger ikke originale bygningstegninger. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet. - Grenselinjer på bilder montert av fotograf er for å gi et inntrykk av hvor grensene går, men er ikke nøyaktig angitt. Avvik må påregnes ut fra disse illustrasjoner.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 22 500
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 23 550

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette