Haugesund / Søre bydel - Flott 4-roms leilighet m/2 garasjeplasser, 2 bad og innglasset terrasse

Spannavegen 53

Primærrom 93 m²
Bruksareal 96 m²
Tomt 2295 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Etasje 3
Byggeår 2012
Prisantydning kr 3 990 000
Felleskost kr 3 045

Innhold / standard

Leiligheten inneholder: gang, 3 soverom, vaskerom/teknisk rom m/skyvedør fra det ene badet, 2 bad hvorav ett direkte fra hoved-soverom. God standard med fint kjøkken m/integrerte hvitevarer, parkett på gulv og flislate bad samt innglasset terrasse m/fint rillet terrassebord

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt i søre bydel med kort avstand til Haugesund sentrum. Kiwibutikk, Rossabø barneskole, Vardafjell og Haugaland videreående og off. transport like ved.

Adkomst

Fra Karmsundgata v/Haugesunds Avis kjør østover Storasundgata. Følg veien oppover og ta til venstre som er Storasundgata og til venstre inn Spannavegen. Kiwi ligger på venstre side og leilighetsbygget på høyre siden. Bygget mot sør, leilighet i 3 etasje nord.

Parkeringsforhold

2 parkeringsplasser i garasjeanlegg

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmepumpe, gulvmodell. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Hugo Wee
  • Tittel Daglig leder / Megler
  • E-post hugo@em-a.no
  • Mobil +4792806411

Del dette