Høyblokkene - Leilighet i 8. etasje med nydelig utsikt - 2 soverom - Heis - Sentral beliggenhet!

Fjellvegen 25

Primærrom 73 m²
Bruksareal 75 m²
Tomt 12376 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 8
Byggeår 1969
Prisantydning kr 1 250 000
Andel fellesgjeld kr 138 867
Totalpris kr 1 388 867
Felleskost kr 2 873

Beskrivelse/detaljer

- Kjekk leilighet med praktisk planløsning og terrasse - 8. etasje - Heise - Leiligheten har 2 soverom - Nydelig utsikt - Romslig stue med utgang til balkong - Attraktiv og sentral beliggenhet. - Kort avstand til det meste - Vestvendt og solrik terrasse. - Tilhørende bod i kjeller - Oppgraderingsbehov Velkommen på visning!

Innhold / standard

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, soverom x2, bad, wc, stue og kjøkken. Velholdt leilighet i høyblokkene. Leiligheten ligger i 8. etasje, og har fantastisk utsikt ut over Haugesund og havet mot vest. Det er heis i bygget. Lys og romslig stue med store vindusflater ut mot nydelig utsikt. De store vindusflatene gir godt med naturlig lys i dette rommet, og det er her utgang til balkong. I stuen er det tapetserte vegger og belegg på gulv. Det er innlagt tv/internett fra Get i leiligheten. God plass til både spisebord og salong. Romslig kjøkken med skikkelig innredning i heltre av eik. Masser av lagringsplass i skuffer og skap, og man har her også plass til kjøkkenbord. Bad med adskilt toalettrom vegg i vegg. Bad og toalettrom har belegg på gulv og våtromstapet på vegg. Badekar. Man har tilgang på to soverom, begge av meget god størrelse. Hovedsoverom har direkte tilgang på leilighetens toalettrom/bad. Godt med lagring i bod i kjeller. Porttelefon.

Beliggenhet

Meget flott og sentralt beliggenhet med kort avstand til det meste av hva man til daglig vil ha behov for. En kort spasertur til Haugesund sentrum, med butikker, barnehager og skoler. Flotte turområder like i ved borettslagets eiendom. Turløype opp til Vardafjellet som kan skilte med flott natur, historie og storslått utsikt. Leiligheten ligger vestvendt og solrikt til.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsmuligheter på borettslagets tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti Frittstående hvitevarer medfølger ikke handelen hvis ikke annet er spesifisert under diverse. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Wenche Kaldheim
  • Tittel Fagmedarbeider
  • E-post wenche@em-a.no
  • Mobil +4746910940

Del dette