Rossabø Havn - Påkostet leilighet m/3 soverom, 2 bad, garasjeplass og overbygget terrasse m/utsikt

Kleivane 18

Primærrom 119 m²
Bruksareal 119 m²
Tomt 9566,7 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 2013
Prisantydning kr 3 990 000
Felleskost kr 2 820

Beskrivelse/detaljer

Velkommen til Rossabøhavn, like sør for Haugesund sentrum. Flott påkostet og oppgradert 4-roms selveierleilighet m/3 soverom, 2 flislagte bad og stort vaskerom. Rikelig plass til oppbevaring m/praktiske skyvedørsgarderober i gang, soverom og på det ene badet. En-stavs parkett i alle rom og kjøkken med integrert induksjonstopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Delikat bruk av downlights i gang, bad og stue/kjøkken. Store vindusflater m/lamell-gardiner mot vest og stor overbygget terrasse m/direkte tilkomst til hage/fellesareal. Slapp av på terrassen mens vaktmester klipper plenen. Praktisk tilkomst til leilighet via garasjeplass og heis og fra uteparkering/gjesteparkering. Mulig leie/kjøp av båtplass. Praktisk bod i garasjeanlegg. Interessenter bør se leiligheten for korrekt inntrykk.

Innhold / standard

2. etasje: gang, 3 soverom, 2 bad hvorav ett med skyvedører til stort vaskerom/teknisk rom og stue/kjøkken m/vedovn og utgang til overbygget terrasse m/downlights. Bod nede ved garasjeanlegg. Flott standard med 2 flislagte bad, Kjøkken m/integrert induksjonstopp, komfyr, oppvask og kjø/frys. Downlights i gang, stue/kjøkken. bad og utvendig på overbygget terrasse. Lameller i stuevinduene og 1-stavs parkett i alle soverom, gang og stue/kjøkken. Vedovn. Leiligheten er oppgradert og påkostet betydelig fra standard med bl.a.følgende: • Utbredt spott belysning i stue, kjøkken og terrasse • Skyvedørsgarderobe på hovedsoverom • Oppgradert kjøkken, samt med glassplate over kjøkkenbenk • Vasker på bad • Terrassegulv

Beliggenhet

Like sør for Haugesund sentrum. Leiligheten ligger litt tilbaketrukket med flotte grøntarealer like utenfor terrassen.

Adkomst

Fra Haugesund sentrum kjør søroverover Salhusvegen. Like etter kirkegård på høyre side, ta til høyre like ved Toyota. Ta til høyre igjen og hold høyre og fortsett ned til sjøen og til venstre inn parkeringsplass. I enden av denne ligger nr 18. Hovedinngang på baksiden, ringeklokke 2.2.1. Leiligheten er opp en trapp og dør til venstre, står 2.2.1 på denne. Alternativt heis til 2. etasje. Garasjeplass: fra boden gå ut i garasjeanlegg. oppstillingsplass nr 2 på venstre side. Den nærmest er til av/på-lasting.

Parkeringsforhold

1 plass i garasjeanlegg og rett utenfor på felles parkeringsplass.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedovn. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Integrerte hvitevarer medfølger handelen. Disse fungerer men ingen garanti gis. Mht Egenerklæringen: Selger har notert feil. Han har notert at han har bodd i leiligheten de siste 12 mnd, det har han ikke. Selger opplyser at leiligheten er betydelig påkostet med downlights i stue, kjøkken og terrasse og med skyvedørsgarderobe på hovedsoverom. Kjøkken har glassplate over kjøkkenbenk, terrassegulv og finere baderomsinnredning.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 99 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 100 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Hugo Wee
  • Tittel Daglig leder / Megler
  • E-post hugo@em-a.no
  • Mobil +4792806411

Del dette