Søre bydel - Lys og tiltalende 2-roms leilighet med optimal beliggenhet i 2. etasje. Stor solrik terrasse.

Vidars gate 31 D

Primærrom 57 m²
Bruksareal 57 m²
Tomt 40724 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 1
Etasje 2
Byggeår 1962
Prisantydning kr 990 000
Andel fellesgjeld kr 169 304
Totalpris kr 1 159 304
Felleskost kr 3 164

Visning

19. november 2018 kl. 17:15 til 17:45

Beskrivelse/detaljer

- Flott beliggende i 2. etasje - Stor stue - Solrik terrasse mot vest - Flott Kvik kjøkken - Utvidet bad med fliser på gulv - Vaskemaskin på bad - Godt soverom med skapplass - 2 boder i kjeller - Rolig og sentral beliggenhet

Innhold / standard

Praktisk og tiltalende 2-roms leilighet med flott beliggenhet i byggets 2. etasje. Boligen er pusset opp med tidsriktige farger på vegger og ny laminat. Inneholder entre/gang med dørtelefon og garderobeplass. Soverom med skapplass. Badet er utvidet og har fliser på gulv, vegghengt toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Garderoberom. Kjøkken med flott eik Kvik innredning med demping på skuffer og skap. Fliser over benkeplate. Romslig stue med god plass for sofagruppe og spisestue. Utgang til solrik vestvendt terrasse med utsyn. Pipeløp i stuen gir mulighet for ildsted - peis. 2 boder i kjeller.

Beliggenhet

Sentralt beliggende kort avstand til skoler, barnehage, butikker, Raglamyr og Haugesund sentrum med dets fasiliteter. Vestvendt beliggenhet som gir gode solforhold på terrasse.

Adkomst

Fra Opel-bygget kjør nordover på Vallhallgata. Ta så inn til høyre inn til parkerigsplass. Ta til venstre og følg veien til endes.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsforhold på borettslagets grunn. Det er også montert ladepunkt for el-bil.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Det er pipeløp i stuen slik at det er mulighet for peis - vedovn.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 7 063
Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 8 095

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette