Meget strøken leilighet som må oppleves - Enstavs parkett og helsparklet tak med LED downlights - Garasjeplass

Kvaløygata 4

Primærrom 75 m²
Bruksareal 80 m²
Tomt 1091 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 2004
Prisantydning kr 2 350 000
Felleskost kr 1 000

Innhold / standard

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder følgende rom: gang, vaskerom, soverom, soverom, bod, bad og stue/kjøkken. Stort eget loft for lagring (se bilde). Utendørs: fast garasjeplass. Beskrivelse av innhold og standard: Leiligheten har helsparket vegger og tak. Stuen har utgang til sørvendt balkong. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: stekeovn, oppvaskmaskin og platetopp. Over kjøkkenbenken er det fliser. Stort hovedsoverom. Det er totalt 2 soverom i leiligheten. I tillegg er det bod som er benyttet som kontor. Fra dette rommet er det tilgang til loftet. Badet har fliser på gulv og varmekabler. Stor dusjnisje. Ny baderomsinnredning og speilskap. Det er LED-downlights på badet. Separat vaskerom med fliser på gulv og vaskeromsinnredning. Varmekabler på vaskerom. Gang med fliser og varmekabler. Loft med potensial til å sette inn vindu og brukes som loftstue eller soverom. Dette må evt. søkes om. Generell info om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Led downlights

Beliggenhet

Søre bydel - Rolig, etablert og etterspurt boligområde. Her er det kort vei til butikker, skole, barnehage osv. Strategisk plassert og med kort kjøreavstand til både Raglamyr handelssentrum og Haugesund sentrum. Gode bussforbindelser.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Fast garasjeplass og felles gjesteparkering.

Oppvarming

Hovedkilde for oppvarming er varmepumpe. Varmekabler i gangen, på badet og på vaskerommet. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitvarer på kjøkken medfølger. Det er forslag om å få malt huset i år. Det vil føre til ein ekstra kostnad på hver snr. Anslag pris kr 70 - 80 000 kroner.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 58 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 59 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette