NY PRIS! Innholdsrik enebolig med flott og sentral beliggenhet - Eiendommen grenser til park - 3 stuer og 3 soverom

Havnafjellet 19

Primærrom 182 m²
Bruksareal 198 m²
Tomt 603 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1951
Prisantydning kr 1 890 000

Beskrivelse/detaljer

- Innholdsrik enebolig over tre etasjer - Eiendommen ligger sentralt til i Skudeneshavn - Stor og flott tomt som grenser til park/friområde og lekeplass - Koselig og usjenerte uteområder - Sommerstue - Boligen har 3 soverom og 3 stuer - Stort kjøkken med utgang til hage - Parkering i garasje - Gangavstand til sentrum Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over tre etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Gang, kjellerstue og dusjrom/vaskerom. 1 etasje: Gang, bad, kjøkken, stue og hobbyrom. Loft Gang, loftstue og soverom x3. Parkering i asfaltert gårdsrom eller enkel garasje. Stor stue med inngang til hobbyrom. Dette kan gjøres om til et ekstra soverom. I stuen har man oppvarming fra varmepumpe og vedfyr. Utgang til eiendommens hage. Fra stuen kan man ta seg videre til kjøkkenet. Her er det god plass, og også her utgang til hage. Kjøkkeninnredning i trehvit eik. Enormt med oppbevaring i kjøkkenskuffer- og skap. Bad i hovedetasje med lyse plater på vegg, og tidsriktig/nyere innredning. Dusjkabinett. I kjeller har man et kombinert dusjrom/vaskerom. Her er det fliser på gulv og plater på vegg. Varmekabler i gulv, hjørnekar med bobler og dusjkabinett. Hovedsoverom av meget god størrelse. Skipsbelegg på gulv og ellers lyse overflater. Godt med skapplass. Vedfyr. Kjekk kjellerstue for barna eller ungdommen i kjelleren. Laminatgulv og panel på vegger. Også her oppvarming fra vedfyr. Tomten ligger flott til i rolige og sentrale omgivelser i Skudeneshavn. Her har man kort gangavstand til det meste! Stort, solrikt og usjenert. Eiendommen grenser til både park og lekeplass. Flott gressplen, natursteinsmurer, plattinger og sommerstue, er bare noe av det man finner på eiendommen.

Beliggenhet

Meget sentral og barnevennlig beliggenhet i Skudeneshavn, med korte avstander til alt hva man til daglig vil ha behov for. Like i nærheten finner man blant annet barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, bank og butikker. Sentrumsområdet i Skudeneshavn har også mye og by på, blant annet spisesteder, butikker og koselige gater.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Enkel garasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, vedfyr og varmepumpe. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Eiendommen er registrert med Kulturminner/Kulturmiljøer - Innredning i kjeller og på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette