VISNINGSHELG! Kolnes – Nyoppusset leilighet med fantastisk utsikt utover Førresfjorden - Nytt bad, kjøkken og 2 soverom

Hestfaret 62 A

Primærrom 66 m²
Bruksareal 69 m²
Tomt 633 m²
Boligtype HorisontaldeltTomannsbolig
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 1994
Prisantydning kr 1 790 000

Visning

17. november 2018 kl. 12:00 til 18:00

18. november 2018 kl. 14:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Her får du virkelig «postkortutsikt». Førresfjorden og fjellene gjør at du til enhver tid har noe vakkert å hvile øynene på, akkurat der du ønsker det, rett i synsfeltet. Leiligheten ble i 2016 oppusset og alle rom fremstår med tidsriktige behagelige farger på innvendige flater og inventar. Leiligheten har 2 soverom, hvorav det ene har stor skyvedørsgarderobe. Godt utstyrt kjøkken med integrerte hvitevarer. Badet har god skapplass og fliselagt gulv med varme. Leiligheten har en enkel adkomst, helt trappefritt og du kan parkere rett utenfor inngangsdøren. På Hest bor du i et rolig og familievennlig område.

Innhold / standard

Leiligheten har hele arealet på ett plan og inneholder: Gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom. Hovedfokuset i stuen er den helt eksepsjonelle utsikten over fjorden. For at denne skal kunne rettferdiggjøres er en nødt til å oppleve den selv. Stuen er ellers pent oppusset i behagelige og «duse» farger. Ny kjøkkeninnredning(2016) med integrert induksjon platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Badet er oppusset(2016) og fremstår med gode fargevalg og flere praktiske løsninger. Det er dusjkabinett, varmekabler og opplegg til vaskemaskin. Baderomsmøbel og ekstra høyskap gir plass til oppbevaring. Det er 2 soverom i leiligheten. Garderobeskap på begge soverom. Leiligheten er utstyrt med blant annet villavent og det lagt inn Altibox fra Haugaland kraft. Leiligheten fremstår i god stand og har panel på vegger og laminat på gulv.

Beliggenhet

Hest på Kolnes Leiligheten har en nydelig beliggenhet, høyt i terrenget. Enkel adkomst fra parkeringsplass. På Kolnes bor en i et rolig boligområde samtidig som en har kort avstand til de fleste fasiliteter på Haugalandet. Beliggende midt mellom Raglamyr og Aksdal gjør at det er kort vei til nærmeste handelssentrum. I nærområde er det et godt miljø med gode aktivitetstilbud for barn og ungdom.

Adkomst

Fra E134 ved Skre ta av til Kolnes. Følg veien et stykke før du er skiltet opp til Hest. Bare følg veien opp over bakken og du kommer til boligen. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Like ved inngangsdøren.

Oppvarming

På badet er det varme i gulv. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Det opplyses om at boligsalgsrapporten har en gyldighet på 6 mnd og at denne rapporten således kun er å regne som et "hjelpedokument" for mulig interessante opplysninger om eiendommen slik tilstanden var da rapporten ble utarbeidet.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette