Velholdt og innholdsrik enebolig med garasje. Flott opparbeidet uteområdet, skjermet hage og barnevennlig beliggenhet.

Liarfjell 142

Primærrom 269 m²
Bruksareal 293 m²
Tomt 674,8 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1985
Prisantydning kr 3 690 000

Beskrivelse/detaljer

Velkommen til ein velholdt og innholdsrik enebolig som er innredet over 3 etasjer. - Barnevennlig og populær beliggenhet. Lekepark, fotballbane og fine tursti til lysløypen like utenfor. - Opparbeidet uteområdet, solrik og skjermet terrasser. Koselig hagestue Boligen er innredet over 3 etasjer og inneholder: Kjeller: Gang, mellom-gang, bad, soverom, kjellerstue, 2 boder og hobbyrom. 1 etasje: Vindfang, wc, gang m/trapp, vaskerom, soverom, bad, stue og kjøkken. Loft: Loftstue, bad, bod og 2 store soverom. Garasje

Innhold / standard

Boligen er innredet over 3 etasjer og inneholder: Kjeller: Gang, mellom-gang, bad, soverom, kjellerstue, 2 boder og hobbyrom. 1 etasje: Vindfang, wc, gang m/trapp, vaskerom, soverom, bad, stue og kjøkken. Loft: Loftstue, bad, bod og 2 store soverom. Garasje Boligen fremstår som velholdt og påkostet ved behov. 1.etasje: Stor gang med flott enstavs parkett i eik. Romslig stue med nyere enstavs parkett i eik og lys tapet på veggene. Store vinduer som gir godt dagslys. Romslig kjøkken som er blitt oppgradert siden byggeår med kjøkkenfronter i eik. Kjøkken har sjelden god god skapplass og benkeplass fliser over kjøkkenbenk. Direkte utgang til terrasse. Baderom har fliser på gulv , baderomstapet på veggene, badekar, dusj, wc og vask i seksjon med god skapplass. Vaskerom også brukt som bi-inngang. Her er det fliser på gulv og tapet på veggene. Romslig hovedsoverom med utgang til luftebalkong. Loft: I loftetasjen er det 2 store soverom med gulvbelegg og tapet på veggene. Lys loftstue med teppe på gulv og tapet på veggene, utgang til balkong. Baderom har belegg på gulv og tapet på veggene. Innredet med wc, dusj og vask i seksjon. Kjeller: I kjelleretasjen er det stor og lys kjellerstue med kjøkkenkrok. baderom har moderne fliser på gulv og baderomsplater på vegg. Innredet med dusj, wc og vask i seksjon. Romslig soverom. Store boder og kjekt verksted. Utgang fra kjelleretasjen.

Beliggenhet

Barnevennlig og populær beliggenhet. Beliggende på toppen av Liarfjell med usjenert hage. Lun og fin plass med lekepark, fotballbane og fine tursti til lysløypen like utenfor. Kort vei til butikker, barnehager og skoler.

Adkomst

Ta av veien opp til Liarfjell og følg veien til toppen, hold høyre på toppen og boligen kommer på venstre side.

Parkeringsforhold

God parkering like utenfor

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 88 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 89 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Aud Mona Are Aase
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post audmona@em-a.no
  • Mobil +4746977044

Del dette