Stor enebolig i populære omgivelser - 8 soverom - Flott utsiktsbeliggenhet - Kort avstand til barnehage og skole!

Noltenvegen 2

Primærrom 248 m²
Bruksareal 271 m²
Tomt 931 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 8
Byggeår 1980
Prisantydning kr 3 390 000

Beskrivelse/detaljer

- Stor og innholdsrik enebolig - Populær beliggenhet på Håvik Terrasse - Flott utsiktstomt - Romslig og pent opparbeidet tomt - 8 soverom - Stor garasje

Innhold / standard

Boligen er innredet over tre etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Gang, vaskerom, bad, mellom-gang, soverom x2, kjellerstue og tekjøkken. 1. Etasje: Gang, mellom-gang, wc, stue, kjøkken, soverom x3 og dusjrom. Loft: Loftstue, soverom x3 og bad. Parker bilen i romslig garasje, eller asfaltert gårdsrom, og ta deg videre inn i denne store og innholdsrike boligen. Boligen ligger flott til på en nydelig utsiktstomt, i et populært og barnevennlig område på Håvik. Hovedetasjen inneholder hele 3 soverom, alle av god størrelse. I tillegg har man i denne etasjen en stor og romslig stue med varmepumpe og vedfyr. Fra stuen har man direkte adgang til kjøkken, samt utgang til eiendommens uteområder. Stuen rommer både spisestue og TV-krok, uten problemer. Både kjøkken og stue har flott utsikt mot Nord. Her ser man helt til Avaldsnes, og videre nordover mot Steinsfjellet. Like ved soverom finner man et eget dusjrom, og man har wc i gang. I loftsetasjen er det første man treffer på, en stor loftstue. Her kommer den nydelige utsikten virkelig godt frem. 3 soverom av god størrelse og et eget bad, er også tilgjengelig i denne etasjen. Gjennomgående god størrelse på de fleste rom. Kjelleretasjen har godt med lagringsplass, bad som av selger blir brukt som vaskerom, 2 soverom og en kjekk kjellerstue for ungdom. Like ved kjellerstuen er det også blitt laget til et lite tekjøkken. Uteområdene og hagen har en svært så solrik beliggenhet. Flere kjekke uteplasser, en stor og flott gressplen, i tillegg til utepeis. Her har man gode muligheter til å nyte tiden, ute som inne. Stor og romslig garasje, med gode muligheter for lagring.

Beliggenhet

Noltenvegen 2 har en flott utsiktsbeliggenhet, sentralt på Håvik. Her opplever man umiddelbar nærhet, og trygg veg, til både skole og barnehage. Like i nærheten befinner det seg også flotte turområder, for den friluftsinteresserte, i tillegg til idrettshall. En kort kjøretur til handel på Avaldsnes, Haugesund Lufthavn Karmøy, og ikke minst Karmøytunnellen (T-forbindelsen) som knytter Haugalandet tettere sammen!

Adkomst

Ta av Karmøyvegen og inn på Håvikvegen, så høyre til Treshaugvegen etter ca 120 m. Følg vegen, og ta av på andre avkjørsel til høyre inn på Legdevegen. Kjør videre ca 150 meter, og ta igjen til høyre inn på Noltenvegen. Boligen kommer på høyre side. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Dobbel garasje og på egen eiendom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmepumpe i stue og kjellerstue, og vedfyr i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Innredning i kjeller og på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette