RØLDAL: Flott utsiktstomt på Myklastøl like bortenfor ny stolheis. - Kan bygge 2 etasjer.

Myklastøl

Tomt 422 m²
Boligtype Fritidstomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 990 000

Beskrivelse/detaljer

- Fritidstomta kan bebygges med hytte på 2 etasjer. - Beliggende med nydelig utsikt og like bortenfor den nye stolheisen og like ovenfor varmestua og restauranten på Røldalsterrassen. - Bebygd areal maksimalt 100 kvm. - Hytta skal være utleiehytter, firmahytte for bruk av ansatte eller privathytte tilknyttet utleieordning (Røldal Booking). - Tiloblingsavgift for strøm er allerede betalt.

Innhold / standard

- Maksimal gesimhøyde på 6,3m i fremkant og 3,3m i bakkant. - Fastsatt høyde på plankartet (687 m.o.h.) er for høyde på innvendige gulv og kan avvikest med +/- 1 m. for å tilpasses tomta og unøyaktigheter i plankartgrunnlaget. Synlig grunnmur skal ikke være høyere enn 0,5m. - Hele reguleringsplanen er vedlagt salgsoppgaven. - Det er satt av stikk til vann, kloakk, strøm og fiberkabel til tomta. Veier og infrastruktur er laget omtrent som vist i reguleringsplan. Skåneviksstrand Maskinstasjon AS jobber i området nå og har sagt seg villig til å komme med tilbud på opparbeiding av tomta etter kjøpers ønske. - Eiendommen plikter å svare en årlig serviceavgift til dekning av utgifter til drift og vedlikehold av interne veier og parkeringsplasser i hyttefeltet, til snøbrøyting av interne veier og parkeringsplasser og felles strømutgifter. Serviceavgiften betales til Håradalen Utvikling AS som plikter å utføre de oppgaver som er nevnt i foranstående ledd. Vei vil bli brøytet frem til tomta alle helger (fredag ettermiddag), jul- og nyttårshelg, vinterferier og påskeferie. Serviceavgiften utgjør pr. 01.06.2018 kr. 6875 inkl. MVA. Serviceavgiften vil første gang bli krevd inn i januar året etter at skjøtet på eiendommen er tinglyst. Muligens kan man vente til hytta er bygget (kontakt Røldal Utviking om dette). Serviceavgiften kan reguleres med 6 måneders skriftlig varsel. Tilkoblingsgebyrer for vann og avløp til Odda kommune må betales før hytta tas i bruk.

Beliggenhet

Den nye ekspressheisen (stolheis) starter like bortenfor tomta på ca. 685 m.o.h. med avstigning på ca. 1006 meter. I tillegg ønsker skisenteret å bygge en mindre toppheis, som frakter gjester helt til toppen på Elvershei, 1374 moh. Til slutt ønsker de å bygge ny nybegynner-/ tilbringerheis fra litt nedenfor Saudakrysset til påstigningen på ekspressheisen. Med økt heiskapasitet vil også varmestuekapasiteten øke betraktelig når Røldalsterrassen blir tilgjengelig med ski. Røldal Skisenter kan tilby noe for enhver smak, enten du trives best i de grønne løypene, søker utfordringer i bratthengene eller foretrekker løssnøkjøring. Ny stolheis transporterer alle opp i anlegget. Her er nybegynnerheisen med varmestue like ved et fint utgangspunkt for barnefamilier og nybegynnere. For de mer erfarne er det fire skitrekk til. Anlegget har til sammen syv heiser. De øverste skitrekkene ender på 1284 m.o. Med ca. 6 minutters kjøring er en på Korlevoll / Seljestad hvor en finner lysløype, skistadion og mangfoldige kilometer med preparerte langrennsløyper. Fint for familier og mosjonister. For de spreke kan en ta turen via preparerte løyper til Kyrkjenuten hvor en har utsikt til havet på fine dager.

Adkomst

E-134 fra Haugesund mot Oslo. Passer Seljestad, gjennom 2 tunneler. Da med Håradalen Skisenter på venstre side og ekspressheisen på høyre side. Følg veien nedover til avkjørsel til Røldalsterrassen. Følg da veien tilbake oppover parallelt med hovedveien og helt til topps i hyttefeltet. Ta av til høyre ned når du er på toppen. Ta så av til venstre og følg veien nedover til tomta kommer på høyre side. Print gjerne ut et kart over hyttefeltet og målebrev til tomta før du drar for å kikke. Se vedlagt salgsoppgaven.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette