Innflytningsklar, nyere og lettstelt leilighet med høy kvalitet - Flere oppgraderinger - 2 soverom - Terrasse med Sjøutsikt - Sentral beliggenhet - sportsbod - Gode parkeringsmuligheter

Tyltersvingen 114

Primærrom 68 m²
Bruksareal 68 m²
Tomt 4034 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 2016
Prisantydning kr 2 280 000
Felleskost kr 700

Beskrivelse/detaljer

- Nyere lettstelt leilighet med høy standard! - Praktiske og arealeffektive løsninger - 2 Soverom - Flott HTH kjøkken - Delikate fargevalg - Hel-fliset bad - Terrasse med sjøutsikt - Sports-bod - Sentral beliggenhet

Innhold / standard

Leiligheten er innredet over en etasje og inneholder: gang, 2x soverom, bad, bod og åpen stue/kjøkkenløsning. Parker bilen på romslig bil-oppstillingsplass, og ta deg opp i denne moderne, lyse og lettstelte leiligheten. En lys og pen gang tar deg videre inn til leilighetens to soverom, bad, bod/teknisk rom, og en praktisk åpen stue/kjøkkenløsning. For det meste parkett på alle gulv, bortsett fra bad hvor man har flotte fliser. Hel-sparklede tak, sammen med en liste fri løsning bygger opp under den gjennomgående delikate "feelingen" man får i leiligheten. Åpen stue/kjøkkenløsning med flotte fargevalg, og spotter i tak. Man har her valgt en stilig kontrastvegg-løsning, som gir et stilig særpreg. Stuen har også ved-fyr som gir grunnlag for både varme og hygge, samt utgang til en kjekk terrasse. Lyst og pent kjøkken levert fra HTH. Stue og kjøkken har en praktisk løsning, som er med på å utnytte kvadratmeterne man har på en best mulig måte. Hovedsoverommet er av meget god størrelse, med parkett på gulv, god plass for oppbevaring og delikat fargevalg på vegger. Helfliset bad, med mørke fliser på gulv og hvite fliser på vegg. Selger har her oppgradert med en ekstra stor og flott skyvedørsgarderobeløsning med speilfronter for å skjule vaskemaskin mm. Pen hvit innredning og vegg-hengt toalett. Gjestesoverom som i dag er i bruk som "Walk-in-closet". Her har man god skapplass. Gode muligheter for å benytte seg av dette rommet til et kjekt barnerom. Vegg i vegg med dette soverommet finner man en innvendig bod. Her har man god plass, hvilket gir anledning til å stue vekk alt av det man ikke vil ha stående fremme. Leiligheten har en kjekk terrasse, hvor man kan nyte pene sommerdager, og nyte utsikten ut mot Karmsundet. Dette er en av de få leilighetene på området som har utsikt til sjø! Egen sportsbod!

Beliggenhet

Sentral beliggenhet med kort avstand til skole, barnehage, dagligvarebutikk, idrettsanlegg og flotte turområder i Norheimsskogen. Her kan man bo med alt hva man har behov for, like i nærheten. Området leiligheten ligger i, er et nyetablert og rolig boligområde, hvor uteområdene tilknyttet sameiet er delikate og pent opparbeidet. Kun ca 100 meter unna finner man dagligvarebutikken Coop Xtra.

Adkomst

Fra Norheim, følg Norheimsvegen sørover, og ta til venstre ca 200 meter etter Coop Xtra på Moksheim. Følg vegen, og ta første til venstre. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på sameiets parkeringsplass.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, balansert ventilasjon med oppvarming, vedfyr i stuen og varmekabler på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette