VISNINGSHELG! Vormedal - Tiltalende enebolig beliggende høyt i terrenget med utsikt mot sjøen og Karmsundet - Innflytningsklar og tidsriktig med god standard - 3 soverom, 2 bad & 2 stuer - Stor, usjenert og solrik terrasse.

Steinhaugbakken 18

Primærrom 117 m²
Bruksareal 117 m²
Tomt 345 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1993
Prisantydning kr 2 990 000

Visning

28. september 2018 kl. 15:00 til 20:00

29. september 2018 kl. 11:00 til 18:00

30. september 2018 kl. 10:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Tiltalende enebolig som ligger høyt i terrenget med sjøutsikt og gode solforhold. Innholdsrikt med gang, 3 soverom, vaskerom, 2 bad, loftstue og åpen kjøkken/stueløsning. Med byggeår 1993, videre oppgradert og velholdt holder eneboligen god standard. Tidsriktige overflater og innbydende, lyst kjøkken. Stor terrasse mot sør/vest gir upåklagelige solforhold som kan nytes med utsikt mot sjøen og Karmsundet. Barne- og familievennlig beliggenhet på Vormedal nært flotte turområder, barnehage samt barne- og ungdomsskole. Velkommen på visning av Steinhaugbakken 18!

Innhold / standard

I 1. etasje: Gang, vaskerom, bad, hovedsoverom og åpen kjøkken/stueløsning. Romslig gang ønsker deg velkommen inn i Steinhaugbakken 18. I gang er det lagt tidsriktig, hvittonet parkett på gulv som går igjen igjennom hele eneboligen. Veggene er malt i lyse og lune farger og gir en behagelig romfølelse. Plass til sko- og annet yttertøy. Praktisk med vaskerom vegg-i-vegg fra gangen. Vaskerommet har belegg på gulvet og tapetserte vegger. Innredet med benkeplate og utslagsvask. Opplegg for vaskemaskin, plass til tørketrommel og med 200 liter varmtvannstank. Videre fra gang kommer en til usedvanlig luftig og romslig kjøkken/stueløsning. Store vindusflater mot vest møter en når en kommer inn i rommet som har utsikt mot Karmsundet og over til Avaldsnes. I stuen har en god plass til både stor sofagruppe og spisebord for alle anledninger. Flott peisovn deler stuen fint opp, gir god varme og en koselig stemning i stuen. I rommet er det satt inn tiltalende kjøkkeninnredning med kjekk kjøkkenøy mot spisebord. Kjøkkenet har lyse fronter og rikelig med skap- og benkeplass. Integrert mikro og medfølgende komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Utgang fra stue/kjøkkenløsningen til stor, sør- og vestvendt terrasse med gode solforhold. I denne etasjen finner en soverommet som faller naturlig som eneboligens hovedsoverom. Rommet har stor skyvedørsgarderobe, plass til stor seng og er innredet med smart løsning med skapplass ved siden av og over seng. Svært romslig og fint bad med lyse farger. Badet har varmekabler i gulv, toalett, hvit baderomsinnredning, sideskap med speil og dusjkabinett med rainshower og hånddusj. I 2. etasje: 2 soverom, bad og loftstue. Luftig loftsetasje hvor en har flott utsikt fra flere vinduer mot Karmsundet og Avaldsnes. I loftstuen har en plass til sofagruppe, bord og tv-benk. Begge soverommene i denne etasjen er av svært god størrelse og har god plass til både seng og annen ønsket innredning. Soverom to er innredet med stor skyvedørsgarderobe med god plass til alt en skulle ha av klær. Bad med skråvegg rommer toalett, badekar og flot baderomsinnredning. - Tiltalende og innflytningsklar enebolig oppført i 1993. - Det er hvittonet parkett på alle gulv og lyse veggflater. - Nye innredninger i 2015 og dusjkabinett 2013 på bad. - Satt opp levegg mot øst og lagt terrassebord i 2014. - Det er sikringsskap med automatsikringer i eneboligen. I perioden 2015 - 2018: - Satt opp nytt, rekkverk på terrassen. - Satt opp redskapsbod i gårdsrom. - Malt gulvbelegg på baderommet.

Beliggenhet

Steinhaugbakken 18 har svært barne-og familievennlig beliggenhet i rolig gate uten gjennomgangstrafikk på Vormedal. Eneboligen ligger høyt og fritt til i terrenget med utsikt mot Karmsundet, sjøen og Avaldsnes. Utsikten kan nytes på terrasse vendt mot sør/vest med gode solforhold fra tidlig på dagen til langt på kveld. Her bor en barne- og familievennlig med barn og unge i alle aldre i nabolaget. Fra boligen har en gangavstand til barnehage, nye Mykje barneskole og Vormedal ungdomsskole med basseng. Ønsker en koselig spasertur eller rett og slett en treningsøkt, har en flott turområde i Norheimskogen like ved. Attraktivt boligområde med en rekke nyetableringer de siste årene. Dagligvarebutikker innen kort gangavstand og god bussforbindelse videre til Oasen storsenter og resten av Haugalandet. Svært gunstig plassering med tanke på det nye tunnelsystemet Håvik, Raglamyr, Kårstø. Ellers har en kort kjøreavstand til Norheim og Raglamyr med tilhørende fasiliteter.

Adkomst

Ta til venstre like før brannstasjonen på Vormedal opp mot Vormedal ungdomsskole. Følg vegen forbi Vormedal ungdomsskole å ta deretter første vei til høyre innpå Steinhaugbakken. Følg veien gjennom kryss og en får Steinhaugbakken 18 som andre på venstre side av veien. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkeringsplass til flere biler i signlet gårdsplass.

Oppvarming

I stuen er det Panasonic varmepumpe og peisovn. Varmekabler på hovedbad og i gang. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette