Nyoppført, rålekker funkisbolig med høy standard - Innholdsrikt på 199 kvm - Garasje i flukt - Klar for innflytning!

Fagervollvegen 31

Primærrom 170 m²
Bruksareal 199 m²
Tomt 372,8 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 2019
Prisantydning kr 4 690 000

Visning

27. august 2019 kl. 16:30 til 17:15

Beskrivelse/detaljer

Nyoppført funkisbolig i solrike omgivelser. En praktisk familie-enebolig og med det siste innen material- og fargevalg utvalgt av interiørdesigner. Høy standard med spennende arkitektur, to delikate bad i mikrosement, en stavs-parkett på gulv, herlige fargevalg på vegger og Schmidt kjøkken med matte, svarte fronter. Innholdsrikt med gang, garderoberom, hovedsoverom med walk-in-closet og bad, totalt 4 soverom, tv-stue, loftstue og åpen kjøkken/stueløsning. Garasje på 28 kvm med stigende takhøyde fra 2,5 - 2,6 m. Takterrasse i 3. etasje og i 2. etasje terrassen rundt hele fasaden mot vest og nord. Barne- og familievennlig beliggenhet på feltet Fagervoll med grense mot friområde. Velkommen på visning av Fagervollvegen 31!

Innhold / standard

1. etasje: Gang, garderoberom, soverom + hovedsoverom med walk-in-closet og bad, bi-inngang fra garasje til stort vaskerom. - Praktisk med garderoberom like innenfor hoveddøren. - Parker i garasje og går tørrskodd inn til stort vaskerom på ca. 8 kvm. - Vaskerom med innredning med stor benkeplate, utslagsvask og 4 underskap. - Foreldre-avdeling på 21 kvm med soverom, walk-in-closet og romslig bad. - Bad til hovedsoverom med dusjhjørne og mulighet for badekar/boblekar. 2. etasje: Gang, tv-stue, toalett og åpen kjøkken/stueløsning. - Egen tv-stue for familien med tilhørende toalett og utgang til terrasse. - Mulighet for bruk av tv-stue som soverom 5 i eneboligen. - Åpen kjøkken/stueløsning med plass til både spise- og sittegruppe. - Praktisk kjøkken med god benkeplass og smarte system hyller/skuff. - Rikelig med vindusflater i stue/kjøkken og utgang til terrassen. 3. etasje: 2 soverom, bad og loftstue. - Herlig takhøyde i hele etasjen med stigende takhøyde fra 2,1 m - 3,7 m. - Utstrakt bruk av vindusflater fra gulv til tak i hele fasaden mot sør. - Nydelig utsikt mot Haugesund, sjøen, Vardafjellet og Steinsfjellet. - Utgang fra loftstue til takterrasse. - Rålekker funkisbolig med spennende arkitektur oppført i 2018/2019. - Grå royal-kledning oppimot svart royal-kledning gir en tøff fasade. - Utstrakt bruk av store vindusflate og med svarte karmer utvendig i vindu. - Nydelig en-stavs parkett i gang, tv-stue, loftstue, stue og kjøkken. - Tre-stavs parkett på soverom, walk-in-closet, gang og på toalett. - Friske og tidsriktige fargevalg på vegger moderne med listefritt. - Delikat bad til hovedsoverom i mikrosement og malte vegger. - Samme utførelse og uttrykk på bad i 3. etasje med mikrosement. - Vaskerom med fliselagt gulv, stor innredning og grå-malte vegger. - Rålekkert Schmidt kjøkken med svarte fronter og svart benkeplate. - Kjøkken har videre svarte detaljer i svart vask og svart armatur. - Integrert oppvaskmaskin, kjøl/fryseskap, komfyr og platetopp. - Gjennomtenkt belysning med downlights og svarte spott-skinner. - Vegg-belysning soverom 1, tv-stue, trapperom, loftstue og stue/kjøkken. - Toalett med vegghengt toalett, flott innredning og overskap med speil. - Flott trapp med trappetrinn i hvitpigmentert eik og med hvitmalte vanger og rekkverk. - Innvendige dører i kompakt utførelse malt i klassisk hvit. - Rør-i-rør system, automatsikringer og balansert ventilasjonsanlegg. - Det er klargjort for tilkobling fra Haugaland kraft, Altibox tv/internett.

Beliggenhet

Fagervollvegen 31 har attraktiv beliggenhet i ett barne- og familievennlig boligfelt med en rekke nyetableringer de siste årene. Perfekt område for barnefamilier! Selve eiendommen ligger solrikt til med sol fra tidlig på dagen til langt på kveld. Solrike dager kan nytes på takterrasse eller på terrasse med utgang fra 2. etasje som grenser mot friområde. Barnehager, nye Torvastad skole og kultursenter, idrettsanlegg og lekeplasser like i nærheten. Dagligvarebutikk finner man også bare en kort spasertur unna. Fantastiske turmuligheter i naturskjønne omgivelser i Bjørgene, som også har lysløype.

Adkomst

Ta over Karmsund bro mot Karmøy, ta deretter avkjørsel til høyre innpå Storasundvegen. Følg denne veien forbi første tankanlegg på høyre side av veien. Når en ser andre tankanlegg, skal en ta vei til venstre like før. En er da i Fagervollvegen. Kjør forbi barnehage og følg veien til endes. I enden av veien på høyre side får en to funkisboliger, Fagervollvegen 31 ligger som første enebolig av disse to. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Rikelig med parkeringsmuligheter i gårdsrom eller i garasje på 28 kvm.

Oppvarming

Varmekabler på vaskerom og på begge badene. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger vil stille garanti etter Bustadoppføringsloven § 12. Krav på garanti vil gjelde ved kjøp av nyoppført bolig som selges innen 6 måneder etter ferdigstillelse. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Det tas forbehold om godkjenning og signering på skriv om Skjeggkre/Perlekre. Ta kontakt med megler for oversendelse av skrivet

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette