Skjoldastraumen - Romslig leilighet med trappefri adkomst - Nær butikk

Østenstadvegen 22 A

Primærrom 75 m²
Bruksareal 75 m²
Tomt 2284,9 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 2007
Prisantydning kr 1 590 000
Felleskost kr 800

Beskrivelse/detaljer

Leilighet i Skjoldastraumen med helt trappefri adkomst. Ute har du stor terrasse med ypperlige solforhold og god plass til parkering i gårdstunet. God standard inne med stilig kjøkken, helfliset bad og gasspeis. Gode løsninger med 2 soverom og eget vaskerom. Kort vei til skole, barnehage og butikk i et aktivt nærmiljø.

Innhold / standard

Stuen er av god størrelse og har utgang til terrassen. Terrassen er av imponerende god størrelse og er pent fliselagt. Her ute er det meget gode solforhold og du befinner deg på solsiden av Skjoldastraumen. Kjøkkenet er i matte grå utførelse med integrerte hvitevarer som kjøl/frys, stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Benkeplaten er av heltre. Leiligheten har 2 soverom og begge er av god størrelse. Hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe. Badet er helfliset og utstyrt med dusjhjørne og stor klassisk innredning. Delikat innredet rom. Leiligheten har separat vaskerom med skifer på gulv. Romslig gang med skifer på gulv. Stor skyvedørsgarderobe. Det er sporstbod med hems i felles utvendig bodanlegg. Teknisk info om boligen: - Nymalt utvendig 2018 - TV og internett fra Haugaland kraft(Altibox) Boligen har følgende rominndeling: Gang, soverom, soverom, bad, vaskerom, stue og kjøkken.

Beliggenhet

Skjoldastraumen - Bådsvikfeltet Området er kjent for å være et familievennlig område med flere barnefamilier og et godt samhold. Det er mye liv i bygda blant annet på grunn av det aktive bygdalaget. Om sommeren arrangeres blant annet folkerike dager som Slusedagen og Sluseløpet. Det er kort avstand til barneskole, barnehage og idrettsanlegg. Det er kort vei til sjø og båthavn med fiske -og bademuligheter. I samme område er det også dagligvarebutikk, frisør og bensinstasjon. Rett ved boligen er det lekeplass og ballbinge.

Adkomst

Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

God plass til parkering i det asfalterte felles gårdstunet.

Oppvarming

Gasspeisen i stuen sørger for behagelig og naturlig varme. Varmekabler på badet. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette