VISNINGSHELG! Kvalsvik - Enebolig m/utleiedel - Nydelig kjøkken fra 2012 - Uteområder som grenser til utmark - Havutsikt

Skjelavikvegen 42

Primærrom 205 m²
Bruksareal 248 m²
Tomt 762 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1993
Prisantydning kr 3 690 000

Visning

18. november 2018 kl. 14:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Enebolig som grenser til utmark og som har fin havutsikt fra stuevinduet. Stue med egen tv-stue, 2 bad i hoveddelen og godkjent leilighet i underetasjen. Nytt kjøkken i 2012 med flott utforming og nøye gjennomtenkte løsninger - et kjøkken som absolutt bør oppleves. Garasje, stor terrasse og uteområder som grenser til utmark. Kort vei til kjøpesenter med daglivarebutikk og nært Kvalsvik badestrand.

Innhold / standard

Boligen er innredet over 3 etasjer og inneholder følgende rom: Hovedetasje: Stue, kjøkken, tv stue(tidligere soverom), bad og vaskerom. Overetasje: Hovedsoverom med stor garderobe, 2 soverom(1 er tidligere loftstue) og bad. Inngangsetasje: Vindfang og hall. Utvendig bod. Leilighet: 1 soverom, bod med vindu, stue med kjøkkenkrok. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har stort spiseområde . Stuen har en egen dedikert sone til tv-stue. Utgang til terrasse med fin havutsikt og uteområde som grenser til utmark . Stuen ble pusset opp i 2012 Standarden i boligen er god og flere av rommene er oppusset de siste årene. Kjøkkenet var nytt i 2012 og er fra KVIK . Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som integrert stekeovn, dampovn og oppvaskmaskin. Ekstra bred platetopp og hvitlasert heltre benkeplate. Det er godt med skap og benkeplass. Tøff utforming på frontene, flott skjenk og barløsning. Virkelig et fint og funksjonelt kjøkken. Hovedsoverommet har stor garderobe. Hovedbadet har direkte adkomst til vaskerom . Begge badene i hoveddelen er av god størrelse. Det er fliser på gulv. Dusjkabinett. Bad i leiligheten ble pusset opp i 2017. Inngang pusset opp i 2012. - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft.

Beliggenhet

Sagatun nord - Kvalsvik Rolig og familievennlig område tilknyttet Gard skolekrets. Det er kort vei til Gard senter med dagligvarebutikk og flere andre butikker. Det er heller ikke lang avstand til Haugesund sentrum med det byen har å tilby. Ser du for deg en "dukkert" eller bare litt påfyll av frisk sjøluft er det badeplass 100 meter fra denne eiendommen. Stranden er en populær samlingplass for familien. Nede med sjøen er det også fine områder for trening og rekreasjon. Det er gruset tursti som går fra Haraldstøtta og ut til Kvalsvik fyr - frisk sjøluft i fantastiske omgivelser!

Adkomst

Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Enkel garasje og god plass i gårdstun.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming, men ildsted finnes også i stue. På baderommene er det gulvvarme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette