Kolnes - Koselig hytte med fantastisk sjøutsikt - Nydelig tomt på 2032 kvm - Naust på 78 kvm fra 1999!

Skrevegen 167

Primærrom 69 m²
Bruksareal 208 m²
Tomt 2032 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 1937
Prisantydning kr 2 990 000

Beskrivelse/detaljer

Høyt i terrenget og som øverste hytte finner en Skrevegen 167, en skjermet perle med nydelig sjøutsikt. Bak hekk som rammer inn eiendommen ligger en grønn oase med nydelig beplantning, grønnsaker og bærbusker. En oppholder seg en tilnærmet usjenert og kan nyte solrike dager i vakre omgivelser med herlig utsikt utover Førresfjorden, sjøen og naturen. Tomten er på hele 2032 kvm og kan by på bl.a. asfaltert gårdsrom, steinbelagt terrasseflate, utvendige boder, stor gressplen, utvendige boder og anneks på 9 kvm med soveplasser. Koselig hytte over tre etasjer med grovkjeller som har god oppbevaringsplass. Videre inneholder hytten gang, toalett, bad, 2 soverom, stue og kjøkken. Ved sjøen ble det i ca. 1999 oppført stort naust over to etasjer med et samlet bruksareal på 78 kvm med båtgarasje i 1. etasje og stort loftsrom i 2. etasje. Utenfor naustet er det opparbeidet stor brygge med god plass til båt, sittegrupper på bryggen og andre ønskede innredninger. Velkommen på visning av Skrevegen 167!

Innhold / standard

I underetasjen: Grovkjeller med god oppbevaringsplass og opplegg for vaskemaskin. 1. etasje: Gang, toalett, kjøkken og stue. 2. etasje: Trapperom med lufteterrasse, bad og 2 soverom. - Godt ivaretatt eiendom med eldre hytte trolig fra 1937. - Det er innlagt offentlig vann og kloakk på eiendommen. - Nyere sikringsskap i hytten med automatiske sikringer. - Asfaltert bakken opp til hytten og gårdsrom i ca. 2017. - Naust over to etasje og tilhørende brygge bygget i ca. 1999. - (Båtplass) naustgrunn jfr. skylddelingsforretning datert 24.9.1928 som ligger vedlagt i den komplette salgsoppgaven. - Evigvarende veirett på nordsiden av hytten, se vedlagt utskrift fra jordskifteretten datert 17.4.1974 i den komplette salgsoppgaven. - Vei og parkeringsrett datert 9.5.2005 vedlagt i den komplette salgsoppgaven.

Beliggenhet

På toppen av bakken, for seg selv finner en denne skjulte perlen i Skrevegen 167. Eiendommen kan by på en sjelden beliggenhet. Her er en omringet av vakker natur, har et tilnærmet usjenert uteområde som er nydelig opparbeidet og har nydelig sjøutsikt. En god kombinasjon for enhver fritidseiendom. Med beliggenheten høyt i terrenget med en fantastisk utsiktsbeliggenhet. Her har en nydelig utsikt utover Førresfjorden, sjøen over til Dragavika og videre innover fjellandskapet. Beliggende i fjellsiden med natur i alle kanter og med utsyn mot sjø- og fjellandskap bor en virkelig i ett med naturen. Med naust til Førresfjorden har en gode bademuligheter. Naustet har tilhørende brygge hvor en kan legge til båten. I Førresfjorden har en flere badeplasser, øyer en kan legge til og mulighet for båttur videre til Fosen og mot Haugesund. På Kolnes bor en litt på landet samtidig som en har kort avstand til de fleste fasiliteter på Haugalandet. Beliggende midt mellom Raglamyr og Aksdal. På Raglamyr finner man de fleste servicetilbud og fasiliteter i bl.a. Amanda storsenter, bensinstasjon, flere dagligvarebutikker, apotek, post og bank. I Aksdal har en Tysværtunet Kulturhus, med badeland, bibliotek og kino. Et svært barne- og familievennlig område. Trygg gangveg til barnehager og barneskole. Rutebusser og skolebusser til Kolnes barneskole, Vormedal ungdomsskole og de videregående skolene går like nedenfor boligen. I nærområde er det et godt miljø samt gode aktivitetstilbud for barn og ungdom. Aktiv idrettsklubb i Kolnes IL som har et idrettsanlegg med både kunstgress, hall og grasbane. Golfbanen har seilt opp som et populært samlingspunkt.

Adkomst

Følg E134 i retning øst mot Aksdal, passer kommunegrensen og vannet Toskatjørn på venstre side av veien. Ta deretter første avkjørsel til høyre ved skiltning mot Kolnes, hold ned mot venstre. Følg veien og passer skilt til Hestfaret på høyre side av veien. Følg veien rett frem og en begynner på lang oppover bakke. I bakken ta andre vei til høyre innpå gangfelt. På gangfeltet ta vei til høyre, ta deretter første vei opp til venstre og hold til venstre opp bakken. Følger en bakken til toppen har en kjørt inn i gårdsrommet til Skrevegen 167. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Gode parkeringsmuligheter i asfaltert gårdsrom.

Oppvarming

Peisovn. Varmekabler på bad i 2. etasje. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Iflg. selger har tidligere eier brukt eiendommen som helårsbolig, evt. omgjøring fra fritidsbolig til helårsbolig krever godkjenning Karmøy kommune. - Del av uthus/utvendig bod mot nord går over nabo-grense, se vedlagt kart i den komplette salgsoppgaven.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette