ÅKRAFJORDEN: Bolig/hytte nær Seljestad

Brattbakken 4

Primærrom 191 m²
Bruksareal 213 m²
Tomt 756 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1972
Prisantydning kr 1 250 000

Beskrivelse/detaljer

- Boligen passer godt for fastboende og som hytte. - Inneholder bl. a. 4 soverom (kan lage ett til), 2 bad, vaskerom, kjellerstue, carport og garasje samt godt med bodplass. - Beliggende med fantastisk utsikt og god avstand til naboer. Usjenert nydelig terrasse og nært natur. Perfekt som utgangspunkt for å ture i Etnefjellene, på Åkrafjorden eller Seljestad/Røldal/Trolltunga. - Rask overtagelse er mulig. Boligen holder normal standard og fremstår for mange som innflyttingsklar.

Innhold / standard

Inngang til vindfang med trapp opp til loftsetasjen. Nytt gulv og ny strie på vegger her. Gang inn til soveromsavdeling og med åpen løsning til stua. Gangen har laminatgulv, panelovn, trapperom ned til kjelleretasjen og dobbelt garderobeskap. Stor stue (tidligere soverom er inntatt i stua – dette kan omgjøres om ønskelig) med laminatgulv, utgang til stor og kjekk terrasse med fantastisk utsikt, store vinduer mot fjorden, utgang til platting på vestsiden av huset, vedovn og varmepumpe. Kjøkken med spiseplass, malt strie på vegger, eldre innredning med dobbel nedfelt vask i benkeplate samt mosaikkfliser over vask og komfyr. Wc med gulvbelegg, malt strie på vegger, liten servant og toalett. Bad med belegg og varmekabler på gulv, våtromstapet, badekar med dusjopplegg, baderomsinnredning med høyt sideskap, to speilskap og tre underskap. Soverom1 med nytt laminatgulv, malt stri på to vegger og fin tapet på to vegger, rullegardin montert i vindu. Dobbelt soverom med fastmontert garderobeskap (3 doble), persienner i vindu og utgang til terrassen. Loft: Trapp opp fra vindfanget med ny strie på vegger og nymalt. To innebygde skaper. Gang med to kott og to innebygde skap i knevegger. Opprinnelig og pusset heltre gulv her. Panelte skråtak og tapetserte vegger. Stort dobbelt soverom med tapetserte vegger, opprinnelig heltre gulv og panel i skråtak. Dobbelt soverom med innebygget skap, panelte vegger og tak og fint opprinnelig heltre gulv. Kjeller: Trapperom ned til gang med nylagt laminatgulv, garderobeoppheng og speil. Stort vaskerom med støpt gulv, vvb, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel samt klesoppheng. God plass til å montere flere skaper om man vil. Romslig kjellerstue med filtgulv, peis, panelte vegger og tak samt panelovn. Gang med laminatgulv og utgang til carport under terrassen. Vedbod med støpt gulv. Bod med innlagt belysning, hyller, teppe på gulv og panelte vegger og tak. Bad som har vært lite i bruk. Dusjkabinett, høyt sideskap, laminatgulv, panelte vegger og tak, servant, speilskap og wc. Boligen holder normal standard og fremstår som innflyttingsklar. Bredbånd internett.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Teigland i Åkrafjorden ca 400m fra Åkrafjordtunet. Det tar ca 20 minutter til Etne sentrum og ca. 35 - 45 minutter til Seljestad og Røldal Alpinsenter. Området byr på flotte turområder og fiske/jakt muligheter. Sunnhordlandsbassenget er kjent for å ha mye fisk og mange gode fiskeplasser. For turentusiaster kan den gamle postveien fra Skånevik til Etne være et godt alternativ. Herfra har en utsikt over hele Sunnhordlandsbassenget, Halsnøy, Stord, Kvinnherad, Stordalen, landbruksbygda Etne, isbreen Folgefonna og mer. Ivar Aasen beskrev utsikten herfra som den beste på vestlandet sammen med Voss. I Åkrafjorden er det godt fiske i alle retninger. På vinteren kan man besøke Fjellstøl/Olalia/Opheim skianlegg med lysløyper eller alpinanlegg en kort kjøretur unna i Røldal/Sauda. Kort avstand til Vestlandets naturperler med gode muligheter for dagsturer til blant annet Hardanger (50 min), Trolltunga, Etnefjellene (5 min), Folgefonna og Buerbreen. Kort avstand til Haugesund (75 min) og havet. Her kan en besøke idylliske øysamfunn eller ta seg en tur på vestlandets fineste sandstrender på Karmøy eller shopping i byen. Også mulighet for dagstur til Stavanger, Preikestolen og Kjeragbolten. I Etne er det gode fiskemuligheter både i sjø og ferskvann. Her finner du en av Norges beste lakseelver, merkede turstier og mange fantastiske toppturer.

Adkomst

Fra Etne: Ca. 100m etter at man har passert Åkrafjordtunet tar en av til høyre og følger veien til venstre ca. 200m før en tar av til høyre opp bakke. Man får da boligen på venstre hånd.

Parkeringsforhold

Carport under terrassen og garasje (22 kvm. bta.) innenfor carporten.

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe i stue og peis i kjellerstue. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Innredning i kjeller og på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette