Betydelig påkostet enebolig over tre plan - Egen boenhet i kjeller (ikke godkjent) - God standard!

Nordalvegen 76

Primærrom 171 m²
Bruksareal 172 m²
Tomt 421,20 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Prisantydning kr 2 790 000

Innhold / standard

Enebolig over tre plan som inneholder: Underetasje: Gang, stue/ kjøkken, bad og soverom. Første etasje: Gang, bad/ vaskerom, stue og kjøkken i åpen løsning, bod under trapp samt soverom. Loftsetasje: Gang, bad samt tre soverom. Boligen har i løpet av de siste årene blitt betydelig påkostet, med blant annet: - I første etasje er det satt inn kjøkkeninnredning fra Aski med integrert kjøleskap, koketopp og stekeovn. - I underetasjen er det satt inn kjøkkeninnredning fra Ikea med integrert kjøleskap, koketopp, stekeovn og mikro. - Badet i første etasje fremstår som romslig, og har en eget vaskerom med inngang via skyvedør. Badet har gulvbelegg på gulv og våtromsplater på vegg, og inneholder vegghengt toalett, vask i seksjon samt dusjvegger. - Badet i loftsetasjen har gulvbelegg på gulv og plater på vegger og inneholder vegghengt toalett, vask i seksjon samt badekar. - Badet i underetasjen har fliser på gulv og vegger i dusjsone, samt malte vegger på resterende bad. Badet inneholder vegghengt toalett, dusjhjørne og vask i seksjon. - De fleste overflater er pusset opp med nye overflater. Tak og vegger er gipset, og det er lagt ny parkett i alle rom (unntatt våtrom). - Nåværende eier har drenert to sider av boligen, anordnet større parkering, og oppgrader terrassen med nytt tekke, rekkverk og levegg. - Nye vinduer i 2014. - Det er satt inn spotter i bad og stue i første etasje. - Det er montert varmepumpe i stue i første etasje.

Beliggenhet

Meget attraktiv og barnevennlig beliggenhet i etablert område i Kopervik. Gåavstand til barnehage, barneskole og sentrum. Også kort avstand til bl.a: ungdomsskole, idrettsanlegg og flotte turområder.

Adkomst

Fra Kopervik sentrum: kjør nordover over vippebroa og ta deretter 2.veg til venstre inn på Østrembruvegen. Følg vegen ca 330 meter og ta til høyre inn på Nordalvegen. Ta til høyre i neste kryss. Følg vegen og boligen kommer på venstre side etter ca 350 meter.

Parkeringsforhold

Parkering på egen eiendom.

Oppvarming

Oppvarming av elektrisitet og fast brensel. Ovn og varmepumpe i stue i første etasje. Varmekabler på bad, bad/ vaskerom og bad og gang i underetasjen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Garderobeskap på soverom medfølger ikke. Projektor og lerret i loftstue/ soverom medfølger.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 69 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 70 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Ingeborg Gangsøy Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post ingeborg@em-a.no
  • Mobil +4790417924

Del dette