PÅMELDINGSVISNING 02/08! Skre - Koselig fritidseiendom med mye sjarm - Romslig tomt - Tilgang til sjø og sjøutsikt

Skrevegen 212

Primærrom 27 m²
Bruksareal 35 m²
Tomt 1641,30 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 1964
Prisantydning kr 2 150 000

Beskrivelse/detaljer

- Koselig fritidseiendom med mye sjarm på Skre/Kolnes - Hytten ligger helt usjenert til med utsikt mot fjorden - Hytta er oppgradert de senere år, og fremstår som lys, praktisk og veldig koselig - Stor tomt - Mange frukttrær - Tilgang til sjø med støpt brygge og terrasse med bod under - Bod fra 2009 - Forbrenningstoalett - Regnvann med skikkelig filtersystem - Det meste av inventar medfølger handelen Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over en etasje + loft, og inneholder følgende: Hovedetasje: Gang, wc og stue/kjøkken. Loft: Soverom x 2 stk. (Areal er ikke målbart pga høyde på 1,8 meter) Flott hytte med mye sjarm på Skre på Kolnes. Her har man korte avstander til alt av hva Haugalandet har å by på. Nyt sommere, og resten av året, i vakre omgivelser til sjø. Eiendommen har tilgang til egen nausttomt. Her har selger fått støpt opp en stor og solid kai, hvor det er god dybde like utenfor. Det er også bli satt opp et kjekt terrasseområde med bod under. Har kan virkelig sommerdagene nytes. Hytten er enkel, men allikevel veldig koselig. Her har man det man trenger for å nyte fritiden. Det er ikke innlagt vann i hytten, men det er satt inn et praktisk regnvann-system. Her samles regnvann i en stor tank, og filtreres gjennom flere filter. Selger opplyser at drenering rundt hytten er utbedret (av firma/fagfolk). Dette er lett å registrere, da det er montert dreneringskanaler, m/rister, på bakre/vestre side av hytten. Tidligere brønn i u. etg er også blitt blendet og det er støpt inn dreneringskanaler i betonggulvet i kjelleren. Flotte terrasseområder med nydelig utsikt. Flott hagestue i glass med utgang fra stue. Hytten har et lite toalett, hvor man finner et praktisk Cinderella forbrenningstoalett. Dette fungerer meget godt iflg. selger. Delvis åpen løsning fra stue til kjøkken. Lyse og pene overflater, og god plass til både tv-krok og spisebord. Kjøkken med medfølgende hvitevarer. Ny ventilator montert i 2020 på kjøkken. Loft med soverom og disponibelt rom som også er benyttet av selger som soverom. Her er takhøyden på 1,8 meter, hvilket gjør at dette ikke er målbart areal. Alt av møbler følger ifølge selger med handelen. Mye annet utstyr følger også med, blant annet robotklipper fra Felleskjøpet i original forpakning (må monteres) , teiner, ryddesag mm. Tak og pipe er ifølge selger ca 10 år gammelt. Det er i 2009 satt opp en praktisk bod for oppbevaring. Det er også god oppbevaring i grovkjeller.

Beliggenhet

Eiendommen ligger høyt i terrenget med fantastisk utsikt mot Førdesfjorden. Fra eiendommen opplever man kort avstand til barnehage, skole, idrettsanlegg, golfbane m.m.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på anvist plass langs Skrevegen iflg. selger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 53 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 54 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette