Haugesund - Pen leilighet i solrik 2. etg mot friområde - 2 soverom, vaskerom, bad og stor stue/kjøkken!

Oterstien 19 C

Primærrom 70 m²
Bruksareal 70 m²
Tomt 1537 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 1998
Prisantydning kr 1 590 000
Andel fellesgjeld kr 11 522
Totalpris kr 1 601 522
Felleskost kr 800

Beskrivelse/detaljer

Pen leilighet med flott beliggenhet på ende mot friområde. Ligger i andre etasje og inneholder gang, 2 soverom, vaskerom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. I tillegg utvendig bod. Nyere byggeår i 1998 og leiligheten holder hovedsakelig standard fra byggeår. Stor stue/kjøkkenløsning med utgang til solrik terrasse. Fast parkeringsplass like utenfor. Attraktiv område i nordre bydel med kort avstand til kollektivtransport, butikk, barnehage og barneskole. Velkommen på visning av Oterstien 19C!

Innhold / standard

I andre etasje og inneholder: Gang, vaskerom, bad, 2 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. Gang med parkett på gulv og tapetserte vegger. Plass til sko- og annet yttertøy. Oppgang fra gang til stort lagringsloft hvor deler av gulvet er platet og med lysbryter. Soverom 1 med belegg på gulv og tapetserte vegger. Plass til seng, kontorpult og med garderobeskap. Stort hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og med 2,5 garderobeskap. Romslig bad med belegg på gulv med varme og våtromstapet på vegg. Toalett, dusjkabinett, hvit baderomsinnredning, speil og overskap. Vaskerom med fliselagt gulv, utslagsvask, mekanisk avtrekk, sluk, plass til fryseboks, varmtvannstank, motor til sentralstøvsuger (ikke i bruk), opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Luftig og stor kjøkken/stueløsning med en rekke vindusflater for godt med naturlig lys inn i rommet. I stuen har en god plass til sofahjørne og vedovn for god oppbevaring av rommet. Utgang til nord/vestvendt terrasse med sol til ca. 22:00 kveldstid. Kjøkken fra Huseby med røde fronter. Medfølgende hvitevarer og plass til spisebord. Utvendig bod. - Firemannsboligen og leiligheten er oppført i 1998. - Pent brukt leilighet, holder normalt god standard. - Fasaden til firemannsboligen ble sist malt i 2016. - Nytt belegg på badet og nytt dusjkabinett i 2013. - Malt de fleste innerdører hvite i leiligheten i 2013. - Sikringsskap i lys gang med automatsikringer. - Ny ventilator på det originale kjøkkenet i 2015. - Komfyr 2006, oppvaskmaskin og kjøleskap 2016.

Beliggenhet

Oterstien 19C har attraktiv beliggenhet i ende av gate uten gjennomgangstrafikk. Flott og rolig endebeliggenhet mot friområde. På terrasse i fri andre etasje oppholder en seg tilnærmet usjenert. Her kan en virkelig nyte solrike dager på terrassen vendt mot nord og vest som gir gode solforhold fra tidlig dag til langt på kveld. I nordre bydel og i Oterstien 19C bor en i ett svært barne- og familievennlig område. Et boligområde med barn i alle aldersgrupper. Fra leiligheten er det ca. 400 m i luftlinje til Austrheim barneskole, skoleveien er trygg med gangbro over hovedveien. En har enda kortere avstand til butikk, frisør, gatekjøkken og ikke minst barnehager. Med andre ord et meget familievennlig område. Ønsker en familien å gå tur i naturen eller en rett og slett ønsker treningsmuligheter i nærområde. Kan nordre bydel by på en rekke flotte i turområde i umiddelbar nærhet. Kattanakk ligger ikke langt i fra hvor en kan gå videre inn i Djupadalen og opp Steinsfjellet om ønskelig. Vangen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading m/stupebrett i de fleste høyder eller en kan ta med barna og mate fuglene i Skeisvatnet. Videre fra Austrheim barneskole har en trygg skolevei gjennom friområde til Haraldsvang ungdomsskole og flere videregående skoler i Haugesund. Her finner en også alle aktivitets mulighetene rundt Haraldsvang. Med sportsklubber som Djerv 1919, Haugar og Vard skal det ikke stå på fasilitetene eller tilbudet. Videre kan område by på flere treningssentre, klatrehall, svømmehall, turnhall og ishall.

Adkomst

Følg Austrheimsvegen i østlig retning forbi Statoil bensinstasjon. Like etter gangbro ta første vei til venstre. Følg veien og ta deretter andre vei til venstre. En er da i Oterstien. Følg veien rett frem og en får firemannsboligen som siste bolig på høyre side av veien. Leiligheten ligger i andre etasje mot sør. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Fast biloppstillingsplass like utenfor firemannsboligen og leiligheten. Parkeringsplass merket med "19C".

Oppvarming

Varmekabler på bad og peisovn i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette