Innflytningsklar, tidsriktig og sentral leilighet - Tiltalende kjøkken og flott, helfliset bad - P-plass!

Flotmyrgata 95

Primærrom 42 m²
Bruksareal 42 m²
Tomt 432 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Fast
Soverom 1
Etasje 1
Byggeår 1917
Prisantydning kr 990 000
Felleskost kr 459

Beskrivelse/detaljer

Tilbaketrukket fra sentrumskjernen i Flotmyrgata 95 finner en denne delikate leiligheten. God planløsning som inneholder gang, bad, soverom og åpen kjøkken/stueløsning. Tidsriktige overflater, tiltalende kjøkken med hvite fronter og flott, helfliset bad. Her bor en med kort gangavstand til "alt" Haugesund har å by på. Gode parkeringsmuligheter i stort gårdsrom og med bakgård som har terrasseflate av belegningsstein. Velkommen på visning av Flotmyrgata 95.

Innhold / standard

Inneholder: Bad, soverom og åpen kjøkken/stueløsning. I tillegg disponerer leiligheten del av bod. Leiligheten disponerer areal av bod innerst til venstre. - Villa i mur oppført i ca. 1917, malt sør- og vestvegg i 2019. - Leiligheten ble seksjonert i 2005 og ble trolig oppusset da. - Delikat innredet med tidsriktige fargevalg på gulv og vegg. - Det er lagt fliser på hele gulvet i stuen og kjøkkenet. - Tidsriktig kjøkken med hvite fronter og medfølgende hvitevarer. - Store vinduer med høyde på ca. 1,2 m i både stue og soverom. - Flott, helfliset bad med grå fliser på gulv, varmekabler og med hvite, lyse veggfliser. Dusjhjørne i glassbyggesten, toalett, hvit baderomsinnredning, sideskap og speil på vegg. Opplegg for vaskemaskin, plass til tørketrommel og mekanisk avtrekk. - Sikringsskap med automatsikringer. - Det er har vært tak-sjekk og det anbefales att taket skiftes/legges om i nær fremtid. Ta kontakt med megler for å få oversendt rapport.

Beliggenhet

I Flotmyrgata 95 bor en sentralt i Haugesund like utenfor sentrumskjernen ved "Grytå". Her ligger alt til rette for en urban tilværelse i sentrum med tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens rekke restauranter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Gangavstand opp til til byens turområder i Vangen og Djupadalen. Vangen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Vangen. Eller ta turen på en koselig spasertur og mat endene i Skeisvatnet.

Adkomst

Fra rundkjøring ved Haugesund stadion ta vei vestover ned mot Haugesund sentrum. Ta deretter første vei til venstre innpå Breidablikgata. Ta deretter første vei til venstre innpå Nygata. Følg veien og ta andre vei til høyre innpå Flotmyrgata. Flotmyrgata 95 ligger som andre bolig på venstre side av veien. Leiligheten ligger i sokkel-etasjen. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved a trykke pa kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Rikelig med parkeringsmuligheter i gruset gårdsrom.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Varmekabler på gulv i stue og kjøkken (ikke i bruk). Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kjøl/fryseskap og komfyr medfølger. - Taklampe på kjøkken medfølger ikke i handelen. - Eiendommen ligger i hensynssone nr. 3 - Breidablikhøyden. Alt arbeid på fasader og takflater skal avklares med byantikvar.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 24 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 25 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Joakim Steine
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post joakim@em-a.no
  • Mobil +4790412235

Del dette