KOMMER FOR SALG - Åkrehamn sentrum - Stor og lekker toppleilighet på hele 141 kvm - Livsløpsstandard - Nydelig utsikt - Flott beliggenhet midt i hjertet av byen

Esebjør 47 B

Primærrom 141 m²
Bruksareal 141 m²
Tomt 3998 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Etasje 4
Prisantydning kr 5 990 000

Beskrivelse/detaljer

- Ny og lekker toppleilighet på hele 141 kvm og alt på ett plan - Meget sentral beliggenhet - Livløpsstandard - Flott utsikt (bør ses for korrekt inntrykk - Så lettstelt som en kan få det - Heis - Sjelden sjanse - Kun dokumentavgift av tomteverdi - Privat garasjeplass (egen parkering på utsiden foreløpig) - Stor privat terrasse m/glassgelender - 3 soverom - 2 lekre helflisete bad + vaskerom - Lekkert HTH-kjøkken m/integrerte hvitevarer - Meget stor og lys stue m/store vindusflater Leiligheten er nå under seksjonering og blir lagt ut på markedet så fort seksjonering er i orden. Ta kontakt dersom du ønsker å stå på interessentlisten eller ønsker en privat visning før leiligheten legges ut på markedet.

Innhold / standard

Leiligheten ligger i toppetasjen (4.etasje) og inneholder: gang, 3 soverom, bad m/skjult vaskerom, gjestebad, kjøkken og stue. Boligen er helt ny og holder høy standard, bl.a: - Rør i rør system - Balansert ventilasjonsanlegg - Lekkert HTH-kjøkken m/integrerte hvitevarer (stekeovn/platetopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og frys) - Lekkert helfliset bad m/skjult vaskerom - Lekkert helfliset gjestebad - Meget stor og lys stue m/store vindusflater - Stor og privat terrasse m/glassgelender - Heis

Beliggenhet

Meget sentral og flott beliggenhet (i Opel-bygget) i sentrum av Åkrehamn. Gangavstand til alt som byen kan tilby som bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, butikker, legevakt, Åkrasanden og kjøpesenter.

Adkomst

Følg RV-47 sørover og ta til høyre i lyskrysset ved Åkra bilimport inn på Rådhusvegen. Ta første veg til høyre inn på Esebjør og hold til høyre i neste kryss. Bygget kommer så på høyre side. Det er så en inngangsdør som leder inn til heis/trapperom.

Parkeringsforhold

Privat garasjeplass (egen parkering på utsiden foreløpig)

Oppvarming

varmepumpe og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Leiligheten er under seksjonering. Det tas forbehold om at seksjonering blir godkjent. - Det er gitt midlertidig brukstillatelse 12.07.2018. Selger er ansvarlig for at ferdigattest skal komme på et senere tidspunkt. - Salgsoppgaven er ufullstendig, informasjon er under innhenting. Salgsoppgaven vi bli ferdigstilt, så snart informasjon foreligger.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 149 750
Attestasjonsgebyr kr 172
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525
Tinglysingsgebyr pr. pantobl. kr 525
HELP boligkjøperforsikring (valgfritt) kr 9 200
Total kr 160 172

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette