Haugesund - Kun 1 igjen - Nyoppført, strøken funkisbolig (2018) - 2 bad, 3 soverom og 2 stuer - Garasje!

Vardaleitet 14 B

Primærrom 141 m²
Bruksareal 141 m²
Tomt 716 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 2018
Prisantydning kr 3 990 000

Beskrivelse/detaljer

Bli den første til å flytte inn i denne tøffe og praktiske funkisboligen! Funkisboligen ligger fint til i ende av gate uten gjennomgangstrafikk og en bor super-sentralt i Haugesund midt mellom Raglamyr, Haugesund sentrum og Norheim. Barne- og familievennlig beliggenhet tilhørende den populære skolekrets Rossabø. En går inn i andre etasje og funkisboligen rommer gang, 3(4) gode soverom, 2 bad, vaskerom, luftig kjellerstue og stor, åpen kjøkken/stueløsning. Tøffe fargevalg, listfrie overganger, tiltalende HTH-kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer, to lekre og helflisede. Asfaltert gårdsrom med tilhørende garasje. Stort uteområde i forkant av funkisboligen som er gruset klar for at ny eier setter sitt preg på det, gode muligheter. Velkommen på visning av Vardaleitet 14 B!

Innhold / standard

I 2. etasje: Gang, soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. I 1. etasje: Trapperom/hall, 2 soverom, vaskerom, bad og kjellerstue. - Funkisbolig med moderne uttrykk på fasade med store vindu. - Hvit-tonet parkett på alle gulv samt hvite, listfrie vegger og tak. - Bad 2. etasje med lekre, beige flisevalg og mosaikkfliser i dusj. - Bad 1. etasje svært romslig med lekre, grå-tonende flisevalg. - Nydelig HTH kjøkken med tidsriktige fronter og intg. hvitevarer. - Rør-i-rør, klargjort for Altibox og balansert ventilasjonsanlegg.

Beliggenhet

Vardaleitet 14B ligger tilbaketrukket til i enden av gate uten gjennomgangstrafikk. Med fasade, uteområde og terrasse i vestlig retning har en gode solforhold store deler av dagen. Her bor en sentralt i Haugesund med alt innenfor kort kjøreavstand. Kort avstand til og midt i mellom Raglamyr, Norheim og Haugesund sentrum med alle fasiliteter som følger med. Barne- og familievennlig beliggenhet med gangavstand til Rossabø barneskole og Håvåsen ungdomsskole. Like ved funkisboligen finner en gode bussforbindelser og butikker.

Adkomst

Følg Spannaveien sørover forbi Rossabø barneskole. Følg veien til en kommer til første rundkjøring ved Mercedes og Plantasjen. Ta da til venstre i rundkjøringen. Følg veien rett frem og en kjører inn i Vardaleitet. Følg veien til du må velge vei til høyre eller venstre. Ta da til venstre. Passer enebolig under oppføring på venstre side av veien og en kjører inn i gårdsrommet til Vardaleitet 14C. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i asfaltert gårdsrom og i garasje.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet som står på visning medfølger i handelen. - Eiendommen skal seksjoneres og denne del vil bli tildelt seksjonsnummer med andel 1/2.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette