ÅKREHAMN - UNIK MULIGHET! Stor enebolig på hele 302 kvm samt dobbel garasje - Fantastisk utsikt - 1692 kvm tomt

Engvegen 20

Primærrom 277 m²
Bruksareal 302 m²
Tomt 1692,2 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1971
Prisantydning kr 3 690 000

Beskrivelse/detaljer

- Stor og innholdsrik enebolig på hele 302 kvm - En av byens beste tomter - Fantastisk utsikt i flere retninger (bør ses for korrekt inntrykk) - Solrik og usjenert tomt på 1692 kvm - Sentral, barnevennlig og attraktiv beliggenhet - Sjelden mulighet - Dobbel garasje - Gangavstand til alt en trenger - God planløsning - Store muligheter for den rette kjøper - Samme eier siden boligen ble bygget - 5 soverom (mulighet for flere) - 3 bad - Boligen trenger oppgraderinger for å få dagens standard Boligen er innredet over 2 plan og inneholder: 1.etasje: gang, hall m/trapp, grovkjøkken, stue/kjøkken, vindfang 1, vindfang 2, 4 boder og teknisk rom. 2.etasje: gang, hall m/trapp, trapperom, vaskerom, 3 bad, stue, kjøkken og 5 soverom (2 av soverommene har privat bad). Koffertloft Dobbel garasje

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 plan og inneholder: 1.etasje: gang, hall m/trapp, stue/kjøkken, vindfang 1, vindfang 2, teknisk rom, hobbyrom og 4 boder (den ene har opplegg til toalett og vask). 2.etasje: gang, hall m/trapp, trapperom, vaskerom, 3 bad, stue, kjøkken og 5 soverom (2 av soverommene har privat bad). Koffertloft Dobbel garasje Boligen er fra 1971 og det ble brukt kostbare materialer den gang. Men det er blitt gjort få oppgraderinger de senere år og boligen trenger oppgraderinger for å få dagens standard. I følge selger så har det vært 2 lekkasjer som ble fikset av forsikringsselskapet nå i 2019 (etter at boligsalgsrapporten fra takstmann ble lagt). Det ble da lagt ny parkett i stue/kjøkken, mellomgang, og 2 boder, alt i 1.etasje. Den ene boden fikk også nye veggplater og nytt tak.

Beliggenhet

Sentral, barnevennlig og meget attraktiv beliggenhet på utsikttomt i Åkrehamn. Gangavstand til alt som byen kan tilby, bl.a: barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, Åkrasanden, flotte turområder og sentrum med dens fasiliteter.

Adkomst

Følg RV-47 sørover og ta til venstre i rundkjøringen like etter ungdomsskolen inn på Grindhaugvegen. Ta så første veg til høyre inn på Engvegen. Boligen kommer så på høyre side etter ca 200 meter.

Parkeringsforhold

I dobbel garasje samt på gårdsplasser.

Oppvarming

Oljefyr som varmer opp vann til radiatorer, vedfyring og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - 2 oljeovner og støvsuger medfølger ikke i handelen. Resterende som står i boligen på visning medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Det er i denne boligen oljefyringsanlegg. Jfr. Forurensningsforskriften skal disse fases ut innen år 2020. Det kan innebære at oljetanken må fjernes eller plomberes veg å fylle den med sand. Ta kontakt med kommunen for ytterligere informasjon. Ifølge selger gikk hun tom for olje i 2018. - Selger har tidligere signert på en erklæring om begrensning i evt fremtidig utbygging mot sør pga at naboer har bygd nærmere grensen enn 4 meter. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette