Rålekker, strøken leilighet - Betydelig renovert i 2018 - 2019 - Romslig på 78 kvm med 3 soverom!

Haraldsgata 197

Primærrom 78 m²
Bruksareal 78 m²
Tomt 262 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Etasje 3
Byggeår 1898
Prisantydning kr 1 990 000

Beskrivelse/detaljer

Sentralt i Haugesund, men tilbaketrukket fra sentrumskjernen finner en denne rålekre og innflytningsklare leiligheten. Hele bygget Haraldsgata 197 og denne leiligheten har vært igjennom betydelig renovering fra 2018 - 2019 og er nå klar for å møte sin eier. Kanskje det er deg? Gran-spiler rammer inn inngangspartiet og trapperommet og gir umiddelbart et moderne og robust uttrykk. Leiligheten er romslig på 78 kvm, ligger i fri 2. etasje og inneholder gang, bad, 3 soverom og stor, åpen kjøkken/stueløsning. Innbydende innredet med tidsriktig en-stavs gulv, "I vinden" fargevalg på moderne vegger med listfrie overganger, tøff og plassbebygd rom-deler i spiler, flott og helfliset bad, og ikke minst rålekkert kjøkken fra Knapphus. Flytt rett inn i en leilighet med god standard og i sameie hvor hele boligen er oppusset/renovert. Velkommen på visning av Haraldsgata 197!

Innhold / standard

I 3. etasje på 78 kvm og inneholder: Gang, bad, 3 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. - Innflytningsklar leilighet som er strøken og holder god standard. - Hele bygget og leilighetene er betydelig renovert fra 2018 - 2019. - Ny kledning på fasade til leilighet 2. etasje mot vest, videre gått over kledning på hele bygget, byttet hvor behov og malt hele bygget i 2019. - Det er satt inn nye vinduer i hele leiligheten i 2019. - Iflg. selger er skifertak lagt om i ca. 2008, gått over tak og skiftet enkelte beslag i 2019. - Innvendig er leilighetene isolert og utvendig etterisolert hvor kledning er byttet i 2019. - Inngangsparti fra gaten og trapperom kledd i gran-spiler i 2019 som gir et robust og moderne utrykk. - Nytt rør-i-rør system på bad i forbindelse med renovert av bad 2006, nye stigerør for vann- og avløp i hele bygget ned til grunn i 2019. - Flott, helfliset bad fra 2006 iflg. tidligere salgsoppgave. Flotte fliser, dusjhjørne, baderomsinnredning, varmtvannstank og opplegg for vaskemaskin. - Nydelig, kvalitetskjøkken fra Knapphus kjøkkensenter. Kjøkkenet har matt-svarte fronter og benkeplate med betong-motiv. Integrert kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, platetopp og komfyr. - Det meste av elektrisk er strukket på ny, det er nye stikk/brytere, nye tak-punkt, nytt sikringsskap, nytt brann-system og klargjort for intercom. Alt arbeid er gjort i 2019. - Avrettet gulv i leiligheten, lagt trinn-lydsplater på gulv, nytt og tidsriktig gulv i alle rom samt etterisolert 10 cm i tak i 2019. - Moderne med listfrie overganger vegg/tak, det er også nye gipsvegger- og tak i 2019. Nye innerdører og lister.

Beliggenhet

Haraldsgata 197 ligger fint til i Haugesund sentrum, tilbaketrukket fra selve sentrumskjernen. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. Med sentrum like utenfor dørstokken har lett tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens restauranter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler.

Adkomst

Fra rundkjøring ved Flotmyr ta vei vestover og ned mot sentrumskjernen. Ta deretter syvende vei til høyre innpå Haraldsgata. Leiligheten ligger da i fjerde bygg på høyre side av veien. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. -Info fra Hgsd kommune: Plan for Bygningsvern 28.4.2004: Oppført med Egenverdi og inngår i bevaringsverdig bygningsrekke. - Innredning avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Foreløpig ingen fellesutgifter. Når sameiet blir satt, blir byggforsikring delt etter brøk.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 49 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 50 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette