Lys og pent oppusset leilighet med nyere bad (2013), solrik terrasse og gjesterom på loftet.

Rogalandgata 63

Primærrom 76 m²
Bruksareal 76 m²
Tomt 16225 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 1949
Prisantydning kr 1 290 000
Andel fellesgjeld kr 249 994
Totalpris kr 1 539 994
Felleskost kr 3 448

Beskrivelse/detaljer

Lys og pen andelsleilighet i veldrevet borettslag, rolig og sentralt beliggende. Inneholder gang med garderobe og downlights. Bad renovert i 2013 av fagfolk. Stilig innredning, flis/kabel, vegghengt toalett, dusjdører og opplegg for vask/tørk. Lyst kjøkken med eldre innredning, god skap og benkeplass. 2 soverom med plassbygde skap. Meget god plass for sofagruppe og spisestue. Altibox. Oppgradert elektrisk. Varmepumpe. Stor solrik terrasse. Gjesterom og bod på loftet, boder og fellesrom i kjeller. Hage med gressplen og beplantning, i tillegg har borettslaget stort friareal med lekeplass, benker/bord, samt parkeringsarealer.

Innhold / standard

Gang, bad/vaskerom, soverom x2 og kjøkken/stue. I tillegg gjesterom og bod på loft, samt boder og fellesrom i kjeller. Oppsummering i vedlagte takstrapport: Leiligheten fremstår som nyere enn hva byggeår tilsier. Eier ervervet leiligheten 2013 og i den anledning så ble badet renovert. Papirer på utført membran arbeid mm er fremlagt på befaring. Se rapporten for mer info. Som anmerket i takstrapporten kommer dør til oppvaskmaskin noe i konflikt med dør til kjøkkenskap. Selger opplyser om at det nå er montert ventilrist i døren for tilluft på badet. Videre at kjøkkeninnredningen trolig er fra ca 2001.

Beliggenhet

Rogalandgata 63 har en rolig, familievennlig og sentral beliggenhet rett utenfor sentrumskjernen. Gode solforhold og flotte friarealer på borettslagets eiendom. Dagligvarebutikk og kollektivtransport i nabolaget. Gang-/sykkelavstand både til sentrum, treningssenter og turområder. Gangavstand også til barnehager og skoler på alle trinn.

Adkomst

I rundkjøringen ved sykehuset følg Karmsundgata sørover og sving inn første til venstre - Stavangergata. Deretter andre til høyre. Nr 63 ligger som 4. hus på venstre side. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Rogalandgata 63 har 1 p-plass ved huset. I tillegg er det fellesparkering på borettslagets eiendom, samt gateparkering.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Kun evt integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Det gis av selger ingen garanti på disse. Konferer megler angående regler for dyrehold. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget /boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 480
Tinglysning pr. pantnotering kr 480
Total kr 960

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Niels Christian Hald
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post niels@em-a.no
  • Mobil +4792806410

Del dette