TORVASTAD - Velholdt og innholdsrik enebolig - 2(4) Soverom - Garasje - Usjenert hage - Lekker hagestue - Frukttrær - Meget populært område!

Litlabjørgvegen 69

Primærrom 143 m²
Bruksareal 161 m²
Tomt 655 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Rom 6
Soverom 2
Byggeår 1997
Prisantydning kr 2 650 000

Beskrivelse/detaljer

Innholdsrik enebolig beliggende i etablert og populært område på Storasundfeltet på Torvastad. Dette er boligen som passer perfekt for barnefamilien! Boligen kan blant annet skilte med garasje, asfaltert gårdsrom, 2 soverom, romslig stue, og en utrolig kjekk bakhage uten innsyn fra naboer. Hagen har to fantastiske epletrær, selger har i år høstet bærepose på bærepose med epler! Det er også for få år siden satt opp en lekker hage-stue med store glassflater. Her kan en nyte sene kvelder i behagelige omgivelser. Kun et steinkast unna boligen finner man kjekke lekeområder, turmuligheter og Storasund barnehage. En kort spasertur til dagligvarebutikk, idrettsplass og barneskole.

Innhold / standard

Parker bilen i egen garasje, eller på romslig og stort gårdsrom. Stort overbygget og fliset inngangsparti, som innbyr til å bli brukt til annet enn kun som inngangsparti. Praktisk sportsbod like ved inngangsdøren. Gangen er panelt for ca 1 år siden, og har inngang til eget vaskerom like ved hoveddør, vaskerommet har varmekabler, og fliser på gulv. Innergang som fører videre til bad, som selger opplyser er pusset opp i 2005. Her har man belegg på gulv, vegghengt toalett, varmekabler, dusjkabinett og flott baderoms innredning. Boligens romslige hoved-soverom befinner seg i første etasje. Dette rommet har malte vegger, laminat på gulv og god skapplass. Barnesoverom like ved. Like i nærheten av soverommene finner man også en liten, men praktisk bod. Stor og luftig stue med peis, og utgang til eiendommens bakhage og terrasse. Hagen er lun, uten innsyn, med flere store og flotte frukttrær. Kjøkken innenfor stuen, Norema kjøkkeninnredning med malte fronter. Alle hvitevarer kan medølge handelen (ikke mikrobølgeovn). Overetasjen inneholder 2 rom som har vært brukt som soverom, med god lagringsplass i isolerte kott. Spotter i tak. I loftsetasjen finner man også et lite toalett, og en loftstue for barna. Det har også blitt satt opp en hagestue for få år siden. Dette har store glassflater, og er det perfekte tilfluktstedet når man får besøk på regnfulle eller forblåste kvelder. Hagestuen gir sammen med den velstelte hagen og uteområdene, et flott inntrykk allerede før man har tatt seg inn i boligen.

Beliggenhet

Litlabjørgvegen 69 ligger fint til i meget rolige og populære omgivelser på Storasundfeltet på Torvastad. Området er perfekt for barnefamilier, med barnehager, nye Torvastad skole og kultursenter, idrettsanlegg og lekeplasser like i nærheten. Dagligvarebutikk finner man også bare en kort spasertur unna. Benytt deg også av fantastiske turmuligheter i naturskjønne omgivelser i Bjørgene, som også har lysløype.

Adkomst

Fra Hgsd: kjør over Karmsund bro og ta første avkjørsel til høyre. Ta så til høyre i rundkjøringen inn på Storasundvegen. Følg vegen ca 2 km og ta til venstre inn på Bjørgevegen, like ved småbåthavnen. Følg vegen ca 550 m, og ta så til høyre inn på Litlabjørgvegen. Ta så til høyre igjen etter 100 meter, og boligen vil dukke opp på høyre side etter ca 70 m. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i egen lukket garasje, eller på asfaltert gårdsrom på egen tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmekabler i stue, kjøkken, bad nede, vaskerom og yttergang. Peis i stuen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Innredning i kjeller/loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt i kommunen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Kart

Del dette