ÅKREHAMN SENTRUM - Lekker toppleilighet på hele 144 kvm - Sjelden mulighet - Høy standard - Livsløpsstandard - Heis

Esebjør 47 C

Primærrom 144 m²
Bruksareal 144 m²
Tomt 3998 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Byggeår 2018
Prisantydning kr 5 990 000
Felleskost kr 1 476

Beskrivelse/detaljer

- Ny og lekker toppleilighet på hele 141 kvm - Nydelig utsikt - Livsløpsstandard - Meget sentral og flott beliggenhet - Høy standard - Sjelden mulighet - Heis - 3 soverom - Passer for alle aldersgrupper - Lekkert helfliset bad m/skjult vaskerom - Lekkert helfliset gjestebad - Meget flott HTH-kjøkken m/integrerte hvitevarer - Bør ses og oppleves Leiligheten ligger i toppetasjen (4.etasje) og inneholder: gang, 3 soverom, bad m/skjult vaskerom, gjestebad, kjøkken og stue. Meget sentral og flott beliggenhet (i Opel-bygget) i sentrum av Åkrehamn. Gangavstand til alt som byen kan tilby som bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, butikker, legevakt, Åkrasanden og kjøpesenter.

Innhold / standard

Leiligheten ligger i toppetasjen (4.etasje) og inneholder: gang, 3 soverom, bad m/skjult vaskerom, gjestebad, kjøkken og stue. Boligen er helt ny og holder høy standard, bl.a: - Heis - Rør i rør system - Balansert ventilasjonsanlegg - Lekkert HTH-kjøkken m/integrerte hvitevarer (stekeovn/platetopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og frys) - Lekkert helfliset bad m/skjult vaskerom - Lekkert helfliset gjestebad - Meget stor og lys stue m/store vindusflater - Stor og privat terrasse m/glassgelender - Downlights i de fleste rom

Beliggenhet

Meget sentral og flott beliggenhet (i Opel-bygget) i sentrum av Åkrehamn. Gangavstand til alt som byen kan tilby som bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, butikker, legevakt, Åkrasanden og kjøpesenter.

Adkomst

Følg RV-47 sørover og ta til høyre i lyskrysset ved Åkra bilimport inn på Rådhusvegen. Ta første veg til høyre inn på Esebjør og hold til høyre i neste kryss. Bygget kommer så på høyre side. Det er så en inngangsdør som leder inn til heis/trapperom.

Parkeringsforhold

Privat garasjeplass på utsiden foreløpig, nord for bygget, inntil permanent innvendig garasjeplass er på plass. Det holdes tilbake kr 100.000,- av kjøpesum til garasjeplass er på plass.

Oppvarming

Varmepumpe og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Leiligheten er under seksjonering som er godkjent hos Karmøy kommune og sendt til Statens kartverk for tinglysing. Det tas forbehold om at seksjonering blir godkjent. - Det er tatt arealkontroll på leiligheten (se tegning i salgsoppgave). Megler har ikke målt opp leiligheten. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. -Privat garasjeplass på utsiden foreløpig, nord for bygget, inntil permanent innvendig garasjeplass er på plass. Det holdes tilbake kr 100.000,- av kjøpesum til garasjeplass er på plass.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette