Hasseløy - Praktisk 3-roms leilighet med solrik terrasse og sjøutsikt. Renoveringsobjekt. Rolig og sentral beliggenhet

Flathauggata 35

Primærrom 59 m²
Bruksareal 59 m²
Tomt 2843,4 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Rom 3
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 1953
Prisantydning kr 790 000
Andel fellesgjeld kr 304 178
Totalpris kr 1 094 178
Felleskost kr 3 214

Beskrivelse/detaljer

- Lys og praktisk leilighet i 2. etasje - Romslig stue. Mulighet for peis - Solrik terrasse mot sør med sjøutsikt - Eldre kjøkken med god skapplass - Enkelt bad/wc med belegg på gulv og dusj - 2 gode soverom hvorav det ene med skapplass - Gjesterom og bod på loft - Boder og felles vaskerom i kjeller - Rolig og maritim beliggenhet - Kort vei til sentrum, butikker m.m.

Innhold / standard

Praktisk 3-roms leilighet pent beliggende i 2. etasje. Solrik terrasse med sjøutsikt. Romslig stue med plass for sofagruppe og spisestue. Stort vindu mot sør gir meget gode lysforhold. Pen utsikt. Pipeløp gir mulighet for peis eller ovn. Romslig kjøkken med eldre innredning med god skap og benkeplass. Spiseplass. Enkelt bad med belegg på gulv og dusj. 2 gode soverom hvorav det ene med skapplass. Entre/gang med garderobeplass. Det er i tillegg et gjesterom og bod på loft. Boligen holder enkel standard og full renovering må påregnes. Det foreligger avtale om eksklusiv bruksrett for denne leiligheten om å disponere ca halvparten av loftet inkludert 2 gjesterom mot vest.

Beliggenhet

Rolig og maritim beliggenhet like ovenfor Skagen brygge. Solrik og sørvendt beliggenhet. Kort rusletur til brygger, sentrum og Pitters cafe.

Adkomst

Eiendommen ligger vis a vis for Skagen brygge. Leiligheten ligger i den første firemannsboligen sørfra.

Parkeringsforhold

Vanlig gateparkering etter gjeldende regler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger ikke i handelen. - Eiendommen selges på vegne av dødsbo. Det informeres om at selgere er arvinger og dermed har begrenset kunnskap om eiendommen. - Det foreligger en avtale om eksklusiv bruksrett for halvparten av loftet i bytte mot kjellerboder, se vedlegg. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsordning og medlemmer i borettslaget vil være felles ansvarlige for felles gjeld.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 032

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette