Skjoldastraumen - Renoveringsobjekt med tomt på 4.253 kvm - Naust fra 1989 med tilhørende brygge!

Romsalandsvegen 22

Primærrom 41 m²
Bruksareal 89 m²
Tomt 4253 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1924
Prisantydning kr 1 490 000

Beskrivelse/detaljer

Eldre hytte med landlig beliggenhet i Romsalandsvegen med opparbeidet tomt på 4.253 kvm. Eiendommen ligger lunt til i terrenget og byr på sol stort sett hele dagen. Hytten er i dårlig forfatning og anses som rivning/renoveringsobjekt. Inneholder jordkjeller, utvendig toalett-rom, dusj-rom, 2 soverom, loftstue, kjøkken og stue. Veirett ned til naust. Naust fra 1989 med grunnflate på ca. 32 kvm, trapp opp til loftsrom. Tilhørende uteområde og brygge. Velkommen på visning av Romsalandsvegen 22!

Innhold / standard

Hytten inneholder: Jordkjeller, utvendig toalett-rom, dusj-rom, 2 soverom, loftstue, kjøkken og stue. Naust: Stort rom på 32 kvm. Trapp opp til loftsrom med gulv og panel på vegg. - Hytte trolig oppført i ca. 1923 som er påbygd i etterkant og som er i dårlig forfatning. Eiendommen anses som renovering/rivningsobjekt. - Det er vei helt frem til hytten og parkeringsplass. - Vann fra brønn, ukjent kvalitet og med defekt pumpe. - Utslipp fra springer og dusj går ut på eiendommen, Husqvarna miljøtoalett. - Veirett ned til naustet, eier har jevnlig betalt for oppgraderinger/vedlikehold av vei ned til naust. - Enkel kjøkken-innredning med vask, benkeplate, kjøleskap og komfyr. - Innlagt strøm med hovedsikring på 35 amp iflg. kurs-betegnelse. - Lav takhøyde i 1. etasje i hytten, i stue/kjøkken måler takhøyde ca. 1,8 m. Loftsetasjen med stigende takhøyde opptil ca. 2,3 m. - Naust fra ca. 1989 med grunnflate på 32 kvm og som går over to etasjer, innlagt strøm.

Beliggenhet

Romsalandsvegen 22 har flott og usjenert beliggenhet i et naturskjønt landskap. Ligger lunt til i terrenget og med sol store deler av dagen. Dette er plassen hvor en kan slappe av i rolige og naturskjønne omgivelser omringet av flott natur. Eiendommen ligger flott til i terrenget. Ligger vendt mot sør og med sol store deler av dagen. En plass for seg selv godt skjermet bak med vegetasjon i alle kanter. Uansett vær og vind vil en alltid finne en lun krok på eiendommen. Fra stuen har en utgang til delvis overbygd terrasse på ca 40. kvm. Stor hage hvor hele familien har rikelig med bolteplass. Her har en god plass til fotballspilling, badminton, krokket eller andre fritidsaktivitet for hele familien. Fra hytten har en ca. 1 km luftlinje ned til naust med kai. Naustet ligger fint til helt innerst i fjorden. Ta båten ut på fisketur eller bare nyt den vakre skjærgården som ligger like utenfor. Innredet naustloft og god plass på nausttomten til evt. terrasseflater.

Adkomst

Fra Skjoldastraumen følg veien vestover mot Haugesund. Ca. 1 kvm fra sentrum ta til venstre innpå Romsalandsvegen. Følg veien og ta vei til venstre når veien deler seg. Hytten kommer da som nummer to på venstre side av veien. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Oppvarming

Eldre vedovn i stue. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette