AVALDSNES - Innholdsrik enebolig med utsiktsbeliggenhet - Tilleggstomt - Stor hage med flott gressplen - Boligen har oppgraderingsbehov

Dalabrekkå 50

Primærrom 122 m²
Bruksareal 131 m²
Tomt 1106 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Rom 4
Soverom 3
Byggeår 1916
Prisantydning kr 1 900 000

Beskrivelse/detaljer

- Innholdsrik enebolig med sentral beliggenhet - Flott utsiktstomt - Stor tomt på 1106 kvm! - Nyere vinduer og vinduer i store deler av boligen - En del kledning byttet i sørsiden av huset - 3 soverom, med muligheter for flere! - Boligen har oppgraderingsbehov - Stor og skjermet gressplen - Nærhet til barnehage og skole!

Innhold / standard

Boligen er innredet over tre etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: gang, bod/vaskerom, bod/verksted og soverom. 1. etasje: vindfang, gang, wc, kjøkken og stue. Loft: gang, bad, soverom x2 og disponibelt rom. Parker bilen like utenfor boligen, og benytt hovedinngang eller praktisk ekstrainngang i kjeller for å ta deg inn i denne boligen. Gjestetoalett like ved inngang. Kjøkken av god størrelse, med eldre innredning. Romslig stue som uten problemer kan romme både spiseplassen og tv-kroken. Fra stuen har man flott utsikt ut mot sjø. Loftsetasjen inneholder 2 soverom, et disponibelt rom, og boligens hoved-bad. Nye vinduer i hele denne etasjen. Bad er av eldre dato, og oppgradering må påregnes. I kjelleretasjen har man god plass for oppbevaring. Like ved kjellerinngangen finner man et stort og godt soverom, samt et disponibelt rom som i dag benyttes som utstyrsbod. Gang fører videre til det som i dag blir benyttet som boligens vaskerom. Trapp opp til hovedetasje. Nye vinduer og dører i stort sett hele boligen! Stor eiendom, med stor flott hage! Her kan barna kose seg på fine sommerdager. Eiendommen har utviklingspotensial. Like ved inngangspartiet til boligen har man også en koselig og lun uteplass, hvor en kan nyte sommerens grillmåltider. Huset har generelt et etterslep på vedlikehold og boligen trenger en del oppgraderinger.

Beliggenhet

Dalabrekkå 50 ligger meget fint til i rolige omgivelser sentralt på Avaldsnes. Flott utsikt fra eiendommen, ut over Bøvågen! Den svært sentrale beliggenheten man her får, gjør at man har svært kort avstand til det aller meste man til daglig vil ha bruk for av tilbud og tjenester. Skoler, barnehager, butikker, lege, apotek, bank, idrettsplass mm.

Adkomst

Fra Karmsund bro: følg RV-47 sørover, og ta tredje avkjørsel i rundkjøringen med Avaldsnes sentrum, og rett gjennom neste rundkjøring. Like etter den andre rundkjøringen tar man av første veg inn til venstre inn på Dalabrekkå. Følg vegen ca 250 m, og ta til venstre opp bakke, og hold til høyre. Boligen kommer i ende av veg. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

På egen tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Innredning i kjeller og på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Det opplyses at hvitevarer, lysekrone i stue og klesskap på det ene soverommet ikke medfølger handelen.

Omkostninger

Tinglysingsgebyr pr. panteobl. kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525
Boligkjøperforsikring (valgfri) kr 9 200
Total kr 10 422

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette