Haugesund - Nyere og lettstelt leilighet i 1. etasje - God standard - Sentral beliggenhet!

Spannavegen 59 A

Primærrom 76 m²
Bruksareal 84 m²
Tomt 1076 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2012
Prisantydning kr 2 490 000
Felleskost kr 198

Beskrivelse/detaljer

Lys og fin leilighet som har sentral beliggenhet like utenfor sentrumskjernen. Her bor en med godt kollektiv-tilbud, like ved butikk og med gangavstand til Haugesund sentrum og flotte turområder. Leiligheten har trappefri adkomst i 1. etasje og inneholder gang, bod, bad, 2 soverom og delvis åpen kjøkken/stueløsning. Solrik terrasse og utvendig bod på 5 kvm. Velkommen på visning av Spannavegen 59A!

Innhold / standard

I 1. etasje og inneholder: Gang, bod, bad, 2 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. Overbygd inngangsparti med oppbevaringsplass og dør til utvendig bod på 5 kvm som ligger like ved inngangsdøren. Romslig gang ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Her er det lagt varmekabler og fliser på gulv som er praktisk med tanke på vått sko- og yttertøy. God plass til sko- og annet yttertøy i gangen. Praktisk og luftig planløsning i leiligheten. Nydelig, helfliset bad med grå fliser på gulv som er det samme som er lagt i gang og med hvite, lyse fliser på vegg. Dusjkabinett, flott innredning, speil og overskap. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på badet. Skyvedør fra badet til bod med sluk i gulv, sentralen for den balanserte ventilasjonen, varmtvannstank og rør-skap. Andre lignende leiligheter har valgt å gjøre boden om til vaskerom, dersom en skulle ønske det. Stort hovedsoverom med god plass til nattbord, dobbeltseng og med god garderobeplass. Romslig og delvis åpen kjøkken/stueløsning med god plass til stort sofahjørne, annen ønsket innredning og med spiseplass på selve kjøkkenet. Peisovn i stue og varmepumpe sørger for god oppvarming av hele leiligheten. Kjøkkenet har hvite fronter og stålplate på vegg ved komfyr. Utgang fra kjøkkenet til delvis overbygd og romslig terrasse med sol til ca. 19:00 kveldstid. - Tomannsbolig oppført i 2013 som holder god standard. - Nyere leilighet som er pent brukt med liten slitasje. - Utvendig fasade til leiligheten ble sist malt i 2014. - Lyse veggflater, fliselagt gulv i gang og på bad og like parkett i resten av leiligheten gir en fin helhet. - Hvitt og flott kjøkken med medfølgende hvitevarer og pent, helfliset bad med ny innredning i 2016 og dusjkabinett fra 2019. - Satt inn varmepumpe i stue i 2014. - Vedovn i stue er ubrukt, og fremstår som ny. - Sentralstøvsuger, balansert ventilasjon, rør-i-rør system og automatsikringer.

Beliggenhet

Spannavegen 59A har flott og sentral beliggenhet utenfor sentrumskjernen. Godt kollektiv-tilbud like utenfor leiligheten og med dagligvarebutikk over veien. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. Gangavstand til sentrum hvor en har tilgang på alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens resturanter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Lett tilgang til turområdene på Vardafjellet og Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Djupadalen. Djupadalen er en svært populær badeplass sommerstid. Her har en alt i nærområde.

Adkomst

Følg Spannavegen sørover forbi Haugaland videregående skole. Når en passerer Kiwi på høyre side av veien, ta vei til venstre like før kryss innpå Fartein Valens gate. Ta deretter første vei til venstre og en får Spannavegen 59A som første bolig på høyre hånd. Leiligheten ligger i første etasjen. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Biloppstillingsplass like i forkant av leiligheten.

Oppvarming

Varmekabler i gang og på bad. Peisovn fremstår som ny og har ikke vært i bruk. Varmepumpe i stue. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Lerret og video-kanon medfølger ikke i handelen. - Frittstående bod like utenfor inngangsdøren medfølger ikke i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette