Helt ny og lekker halvpart av tomannsbolig - Lave kjøpsomkostn. - 4 soverom, 2 bad og 2 stuer

Fagervollvegen 32 D

Primærrom 110 m²
Bruksareal 110 m²
Tomt 351 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Eierseksjon
Soverom 4
Byggeår 2019
Prisantydning kr 2 990 000

Beskrivelse/detaljer

- Halvpart av tomannsbolig i attraktive omgivelser på Torvastad! - Lave kjøpsomkostninger (kun dok. avgift av tomteverdi!) - Boligen har gjennomgående gode kvaliteter! - Lekkert Kjøkken med integrerte hvitevarer - Boligen har 4 soverom, 2 bad og 2 stuer. - Utstrakt bruk av fliser og parkett på gulv - Boligen er bygget med fokus på bruk av vedlikeholdsvennlige produkter. Blant annet Møre Royal kledning uten pigment. - Egen terrasse mot Vest - Sportsbod og fast parkering i asfaltert gårdsrom

Innhold / standard

Boligen vil bli innredet over to etasjer, og vil inneholde følgende: 1. etasje: gang, bad, soverom og stue/kjøkken. 2. etasje: gang, stue, soverom x3 og bad. Det første som tar en i mot denne boligen under oppføring i Fagervollvegen 32 D, vil være en flott gang med fliser på gulv. Gjennomgående delikate fargevalg i samtlige rom. Boligen vil ha i alt 4 soverom, alle av god størrelse. Flott eikeparkett i soverom, stuer og kjøkken. Åpen løsning mellom kjøkken og stue. Store vindusflater og utgang til terrasse. Sammen gir disse løsningene en utrolig flott og luftig følelse. Virkelig et rom det er behagelig å oppholde seg i. Utgang fra stue til flott uteområde med terrasse og gressplen. Listefrie overganger mellom vegg og helsparklede tak. Boligen bærer generelt et preg av at her har man brukt gode kvaliteter hele veien gjennom, og at ingenting er lagt opp til tilfeldighetene. Dette viser seg fra gode planløsninger, særegent fasadeuttrykk, fargevalg, praktiske og stilrene innretninger på kjøkken, og helt ned til små detaljer som spiker-valg. To flotte bad, begge fullflisede med stilige fliser. Ellers har man en flott innredning, speilfront med lys, samt både dusjnisje og badekar. Dusjnisje har man på hvert av de to badene. Flott kjøkken med stilige fronter. Kjøkkenet har god plass for oppbevaring i skap og skuffer. Integrerte hvitevarer, hevet komfyr og stor platetopp. Fasadekledning i Møre Royal uten pigment. Dette er en kledning som eldes fint, og får med tiden en patina som gir et flott uttrykk på boligen. Boligen er også bygget med en luftet takkonstruksjon, fremfor et kompakt-tak som mange velger. Denne måten å bygge på vil være en ekstra trygghet mot lekkasjer. Selv om boligene ha mange likhetstrekk, har hver fasade sitt unike trekk. Utbygger har tenkt nøye gjennom fasadens utseende, for på best mulig måte skape et koselig og gjennomført gatetun. Boligen har balansert ventilasjon.

Beliggenhet

Fagervollvegen 32 D ligger fint til i meget rolige og attraktive omgivelser, i et nyetablert boligområde på Torvastad. Området er perfekt for barnefamilier, med barnehager, nye Torvastad skole og kultursenter, idrettsanlegg og lekeplasser like i nærheten. Dagligvarebutikk finner man også bare en kort spasertur unna. Benytt deg også av fantastiske turmuligheter i naturskjønne omgivelser i Bjørgene, som også har lysløype.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Fast parkering i asfaltert gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, og varmekabler i gang og på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Bilder er hentet fra tilsvarende prosjekt og er ikke er fra denne boligen men fra en nabobygning. Lagt ved for illustrasjon. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Wenche Kaldheim
  • Tittel Fagmedarbeider
  • E-post wenche@em-a.no
  • Mobil +4746910940

Del dette