Flott bolig i rolig og veletablert boligfelt - Oppgradert senere år - HTH kjøkken 2017! - Nært skole og barnehage!

Vardevegen 5

Primærrom 149 m²
Bruksareal 183 m²
Tomt 427,2 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1980
Prisantydning kr 2 590 000

Beskrivelse/detaljer

- Flott oppgradert bolig med kjekk beliggenhet på Håvik - Boligen ligger med kort avstand til både skole og barnehage - Endebeliggenhet og lite trafikk - Koselig liten hage med gressplen - Romslig gårdsplass! - Terrasse med utgang fra stue - Nytt lekkert HTH kjøkken 2017 - Nyoppusset gang 2019 - Nye innerdører 2019 - Nyoppusset toalett 2019 - Flere soverom pusset opp ca 2013/2014

Innhold / standard

Parker bilen i rommelig gruset gårdsrom, eller lukket garasje, og ta deg videre inn i denne lekre boligen. Boligen har de senere år gjennomgått en betydelig renovering, og det meste av overflater har fått ny "look". Det første man møter i boligen er en nyoppusset gang fra 2019. Her er arbeidene akkurat ferdigstilt. Gjestetoalett som også er pusset opp i 2019. Flott første møte med boligen! Praktisk vaskerom like ved hovedinngang. Vaskerom er nymalt i 2019. Bod med badstu og dusj. I første etasjen har man også 2 romslige soverom. Begge disse er pusset opp for henholdsvis ca 5 og 6 år siden. Stort og lekkert HTH-kjøkken. Dette ble satt inn i 2017, og er et rom i huset som virkelig er påkostet. Delikate fronter i hvit utførelse, spotter i tak, og lekkert en-stavs laminatgulv. Det er også lagt ekstra i både nedfelt vask, sømløse overganger i benkeplate, hvitevarer og platetopp. Virkelig et lekkert rom! Stor åpen stue i delikate farger. Store vindusflater ut mot eiendommens hage hjelper godt på å gi dette rommet en luftig følelse. Flotte fargevalg, og samme lekre laminatgulv som på kjøkken. Stuen er naturlig delt opp, slik at man har uten problemer får plass til både spisestue-del og tv-krok. Oppvarming i stue fra panelovner og ildsted. Fra stuen kan man ta seg ut til terrasse via ny terrassedør fra 2017. Terrassen har ny kledning på rekkverk, spotter i kasse/tak og trapp ned til hage. Fullfliset bad med stor og praktisk innredning, dusjkabinett og lys fremtoning. Flott! Her er det varmekabler i gulv, og badet ligger strategisk til mellom annen etasjens to soverom. Det ene soverommet har utgang til en liten luftebalkong. Utvendig har selger akkurat fått tilkjørt ny grus som er lagt i gårdsrom. Mye av kledningen er også nylig byttet og malt. Man har en liten koselig hage, med flott gressplen, terrasse og diverse beplantning. Boligen ligger i ende av vei, med svært begrenset trafikk. Trygg beliggenhet for barnefamilien!

Beliggenhet

Beliggende sentralt på Håvik. Her opplever man umiddelbar nærhet, og trygg veg, til både skole og barnehage. Like i nærheten befinner det seg også flotte turområder, for den friluftsinteresserte, i tillegg til idrettshall. En kort kjøretur til handel på Avaldsnes, Haugesund Lufthavn Karmøy, og ikke minst Karmøytunnellen (T-forbindelsen) som knytter Haugalandet tettere sammen!

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt eller i lukket garasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, ildsted i stue, og varmekabler bad + deler av gang første etasje. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Deler av innredning i kjeller (bl.a. 1 soverom) avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette