Førre - Pen leilighet med herlig stor terrasse og gode solforhold - Vesentlig oppgradert

Førreneset 4

Primærrom 90 m²
Bruksareal 90 m²
Tomt 6165,5 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Fast
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2010
Prisantydning kr 2 290 000
Felleskost kr 350

Beskrivelse/detaljer

- - - - - - - - - -

Innhold / standard

Leiligheten er i 1. etasje og inneholder følgende rom: Gang, vaskerom/bod, hovedsoverom, soverom, bad og åpen stue/kjøkken. Utendørs: Stor og solrik terrasse med sol til kvelden. 1 bod i felles bodanlegg like ved inngangspartiet. Boden til venstre i bygget når du ser rett mot bodene. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til ekstra stor terrasse som har gode solforhold. I stuen og på kjøkkenet er det pen bruk av LED downlightsbelysning som ble installert for kort tid siden. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Overskap med god lagringsplass. Stilig og praktisk kjøkken med barløsning. Hovedsoverommet har egen terrasse. På hovedsoverommet er veggene lydisolerte og rommet er nylig oppusset med nye plater som er gipset og malt. Det er totalt 2 soverom i leiligheten. Badet er helfliset og har varme i gulv. Dusjhjørne og veggheng toalett. Pent rom. Generell info om boligen: - Oppgraderinger utvendig: felles asfaltert gårdstun. - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Sentralstøvsuger - Skyvedørsgarderobe i gang. - Byttet til LED på samtlige lys og ny driver til samtlige av lysene. - Trukket nytt elektrisk på soverommet, nye brytere og isolasjon som demper støy.

Beliggenhet

Førreneset Boligen ligger på solsiden av Førresfjorden og har gode solforhold. Boligen har 2 terrasser og du kan nyte solen til flere tider av døgnet. Fra leiligheten er det kort vei til område med turterreng - fint til både jogging og turgåing. Her kan du ta deg en treningsøkt i "lysløypene" eller velge å "ta deg helt ut" med en lengre løpetur eller gåtur rundt Aksdalsvatnet. I samme område finner du stor kunstgressbane, idrettslag og Steinsvik Arena. Stegaberg IL har tilbud for de fleste aldre og ulikt nivå. Her er det også barnehage, barneskole og ungdomsskole. Tilhører Førre skolekrets. En kort sykkeltur unna og du har hele 2 dagligvarebutikker å velge i. Lekeplass/fri-areal like ved leiligheten. 6 km avstand fra Raglamyr handelssentrum.

Adkomst

Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

På felles gårdstun som er asfaltert.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På badet er det gulvvarme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Trykkmåler på vaskerommet byttet - iflg selger - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Ikke aktivt sameie. Felles utv forsikring: ca kr 15 000 i året, kr 3 750 pr leilighet.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette