VISNINGSHELG! Karmsund brygge – Endeleilighet i 3. etasje – Hovedsoverom med walk-in og bad - Maritim utsikt

Smedasundet 21

Primærrom 69 m²
Bruksareal 72 m²
Tomt 1357 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 2008
Prisantydning kr 2 590 000
Felleskost kr 3 180

Visning

17. november 2018 kl. 12:00 til 18:00

18. november 2018 kl. 14:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Ende leilighet i 3. etasje med 2 soverom, god standard og velfungerende planløsning. Leiligheten har en spennende utforming på vinduer som gir fin sjø-utsikt fra flere rom. Hoved-soverommet har walk-in garderobe og direkte tilgang til badet, og stor vindusflate som går helt ned til gulvet. Alt dette i et maritimt miljø med gangavstand til sentrum. Rett og slett litt hverdags-luksus.

Innhold / standard

Stuen har en vindutforming som gjør at du får fin utsikt både når du sitter ved middagsbordet og når du sitter i sofaen. Kjøkkenet har rikelig med innredning og det er plass til spisebord ved kjøkkenet. Nyt utsikten ut mot båthåvnen samtidig som du inntar måltidet. Fra kjøkkenet og stuen er det dør ut til terrassen. Terrassen er romslig og har fliser som dekke. Her har du ettermiddag og kveldssol samt vakker og maritim utsikt. Kjøkkenet er utstyrt med oppvaskmaskin, integrert stekeovn og platetopp. Dekorative fliser over kjøkkenbenken. Samtlige hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Romslig hovedsoverom med imponerende stort vindu som går helt ned til gulvet. Hovedsoverom har egen walk-in garderobe og direkte tilgang til badet. Badet er helfliset og har varmekabler. Badet er utstyrt med dusjhjørne, vegghengt toalett, hvitt høyglans baderomsmøbel og speil. Vaskerommet har fliser på gulv og varmekabler. Felles treningsrom som er flittig i bruk av beboerne. Leiligheten har 1 bod inne og 1 sportsbod nede i kjelleren. Det er fast parkeringsplass i lukket garasjeanlegg. Det er heis fra garasjeanlegget og opp til 3. etasje. Teknisk info om boligen: -God standard, pent brukt og med listefritt opp til taket -Eikeparkett på samtlige oppholdsrom utenom bad -Sprinkleranlegg -Heis -TV og internett fra Haugaland kraft(Altibox) Leiligheten ligger i 3. etasje og har følgende rominndeling: Gang, soverom, hovedsoverom, walk-in garderobe, bad, vaskerom, bod, stue og kjøkken. Sportsbod i kjelleretasjen.

Beliggenhet

Kjekk og sentral beliggenhet like ved sjøkanten i Karmsund brygge. Her bor en sentralt og med gangavstand til Haugesund sentrum og alt som medfølger. En av de aller beste adressene hvis du ønsker leilighet ved sjøen og samtidig bo med kort avstand til sentrum. Gangavstand til HSH, treningssenter, bensinstasjoner, bakeri og butikker.

Adkomst

Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Fast parkeringsplass i lukket garasjeanlegg.

Oppvarming

Varmekabler på bad og på vaskerom. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Eiendommen selges på vegne av dødsbo. Det informeres om at selgere er arvinger og dermed har begrenset kunnskap om eiendommen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Eierskiftegebyr (Haubo) kr 2 825
Total kr 4 047

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette