STOL - Enebolig med fire soverom i landlige omgivelser - oppussingsobjekt!

Jarlehaugvegen 41

Primærrom 180 m²
Bruksareal 226 m²
Tomt 501 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Prisantydning kr 1 450 000

Innhold / standard

Boligen går over 5 halvplan og inneholder: Kjeller: Grovkjeller/ oppbevaring. Underetasjen: Disponibelt rom/ hobby og soverom. Hovedetasjen: Vindfang, hall, gjestetoalett/ vaskerom, bad samt tre soverom. Andre etasje: Kjøkken og et uinnredet rom. Rommet er godkjent som bad i tegninger fra 1996. Tredje etasje: Stue i tillegg til tv- stue som i dag er innredet som bar- rom. Boligen holder hovedsakelig eldre standard, og oppgraderinger/ renovering må påregnes. Selger har i senere tid utført enkelte oppgraderinger, blant annet: - Skiftet to stk vinduer i stuen i 2017. - Ny varmepumpe i 2016. - Pusset opp ene soverommet i hovedetasjen. - Nytt toalett og ny vask i seksjon på bad. - Pusset opp soverom i underetasjen. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Beliggenhet

Landlig men samtidig sentral beliggenhet på Ferkingstad. Kort avstand til blant annet matbutikk, cafè og barneskole. Åkrehamn ligger få minutter i bil unna.

Adkomst

Følg Fv47 sørover til Ferkingstad. Ta til venstre inn på Jarlehaugvegen like sør for Kiwi Langåker.

Parkeringsforhold

Parkering på egen eiendom.

Oppvarming

Varmepumpe og vedovn i stuen. Varmekabler på bad, kjøkken samt hobbyrom og soverom i underetasjen. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti på disse. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Eiendommen selges som den står på visning uten ytterligere utvask. Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 36 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 37 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette